4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  God tid på dagen. Fortæl mig, pozh., Efter hvor mange år begynder morbær at bære frugt? Jeg plantede kimplanter for omkring 20 cm. Alle er godt begyndt.

  svar
  • Mikhail Minsk

   Afhænger af kimplanterne - kan ensidig kun give 5 og 7. Forplantet med stiklinger på 2-3 år vil allerede mulberrybær spise

   svar
 2. gæst

  I den iranske folkefortælling vendte blomstrens blade tilbage til blinde. I Kaukasus mener de, at disse bær kan forlænge livet.
  Det er det, en fantastisk plante vil blive diskuteret!
  Mulberry tilhører mulberry familien. Lever 200-300 år eller mere. Vi dyrker grundlæggende to slags: Mulberry White og Mulberry Black (Prøv ikke at dyrke en rød Mulberry fra Amerika - den har en lav vinterhardhed). Anlægget foretrækker varme, velopvarmede og oplyste rum. Det vokser dårligt på vådområder i lavlandet. Mulberry er tørke-resistent og ret vinter-hardy. I den hårde vinter kan den årlige vækst helt fryse, men træet genoprettes hurtigt. Den hvide morbær er mere varig: 30-grader frost er ikke forfærdelige for det. Jeg plante (i efterår eller forår) to eller tre planter af forskellige former eller sorter.
  Før jeg lander under jordgraven, deponerer jeg 6-8 kg på 1 kvm.
  fastende, 60-80 g-superphosphat og 20-30 g-kaliumsalt. Plantering huller af 60 × 50 cm størrelse er dækket af jord fra humus horisonten. Efter plantning, planterne godt vandes, barkflis jorden med tørv eller humus lag i 3-5 cm Med udbruddet af frugtsætning (den fjerde eller femte år) træ årligt befrugte komplekse mineralsk gødning -. 30-50 g pr kvm
  Den mest effektive metode til reproduktion af morbær er grønne stiklinger. Rooting på denne måde er 80-90%. Teknologien er næsten den samme som i kaprifol, aktinidia. Der er dog funktioner. Cherenki høstes i begyndelsen af ​​juni og behandles altid med en vækststimulator (til bedre rooting): Jeg holder lodret i en opløsning af 8-12 timer. Arealet af arket reduceres til 1 / 4. Behandlede stiklinger plantes i et drivhus i trækasser med et fugtigt substrat (græsplæne, tørv og sand - 2: 1: 1). Det er vigtigt at opretholde høj luftfugtighed (95-100%) og temperatur + 22 ... + 30 deg. Ved efteråret er plantene klar, så dyrker jeg dem.

  Mulberry brug:

  ■ Mulberry bær har en mild afførende og diuretisk virkning, så de er uundværlige for problemer med nyrer og mave-tarmkanalen.
  ■ Nyttig til øget fysisk anstrengelse og mental træthed.
  ■ Friske mulberryfrugter - et glimrende middel til anæmi
  (i en sæson at spise hver dag på et glas).
  ■ Mulbærjuice har en fremragende antiinflammatorisk effekt.

  svar
 3. besøgende

  Vintre i vores lokalitet (Astrakhan) kommer med frost op til 37 °, optøninger i januar, tilbagevendende frost i slutningen af ​​maj. Men alle de morber i mit indkøbscenter hver sommer giver en høst.
  Kun toppen af ​​det ubesværede etårs trin fryser. Når høsten, jeg bemærker, at alle mulberry bevarede funktioner fra moderplanten i Astrakhan - storfrugtede, at forskellen i farve af bær (sort, hvid, pink, lilla), to mulberry med store sorte bær er modstandsdygtige over for brud.

  Udover Astrakhan såede jeg frø af morbær i 2009, sendt til mig af en gartner fra Zaporozhye. Disse planter tolererer også vores vintre godt, men i modsætning til Astrakhan-
  Planterne er mindre resistente over for tørke, de har brug for vanding.
  Jeg formerer morbær med frisk plukket frø. Modne bær Jeg knead og lå på overfladen af ​​haven, lidt drysset med sand. Overfladen skal altid være fugtig (jeg hælder fra vandkassen med varmt vand). Skudd vises på 9-10 dag. Når der vokser to ægte blade, transplanterer kimplanterne sammen med en jordklods, og placerer dem i henhold til skemaet 30 × 30, se.

  svar

Forlad feedback, kommentarer