1

1 Kommentar

  1. Natalia SMOROGO, Pskov-regionen

    Jeg vil dele min erfaring med at dyrke urter i vindueskarmen. Du kan selvfølgelig spire dem fra frø. Men denne proces er lang, og tålmodighed og tid er ikke altid nok. Den nemmeste måde, jeg personligt kan lide, er at overføre planter fra haven før frysning. Jeg vælger smukke, veludviklede buske, vand rigeligt. Og så graver jeg ud med en stor jordklods for ikke at skade rotsystemet og planter i forberedte gryder. Desuden bør potter ikke være meget store: planternes rødder vil begynde at rådne og ikke er i stand til at klare fugt. Efter transplantationen skar jeg greenerne, efterlader 3 cm, og klemmer skuddene ved basilikum og isop.
    Således kan du transplantere timian, salvie, mynte, oregano, isop, basilikum i din havehave. Forresten, i foråret kan indendørs urter returneres tilbage til haven, kun du behøver at forbeholde dem på verandaen.

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.