2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Alexey Alexandrovich

  Hvilke kviste eller stifebørn bryde af den søde peber. Hvornår og hvordan En række peber kaldes "collicorn mirakel". Jeg stillede et spørgsmål, og jeg har brug for et svar eller råd. Tak for fremtidige svar.

  svar
 2. Elena KIRYASHINA, Ulyanovsk

  Hvis du peber peberne i en skuffe og lægger lag med papir, så i kælderen (med 10): Du kan gemme op til J måneder
  Mine favorit sorter af bulgarsk peber er Tolstyachok og østens stjerne. De er tykvæggede, saftige. Den fede mand modner først. Men Østens Stjerne refererer til Mellemøsten, men det tiltrækker en lang række Farvefarver.
  Frø på kimplante so i første halvdel af februar, og på tidspunktet for landing af planterne har på 10-12 blade og knopper primordier. Jeg plante kimplanter i drivhuset fra 10 maj. Drivhus vi 80 cm højde, bredde og længde henvise 80 5 m-density overdækningsmateriale 60 g / sq-m.
  Peberfrugter er meget glade for frugtbar jord, så før plantning af kimplanter på 1 kvadrat. m havesenge lave en spand humus, et glas ask, ifølge 1 kunst. l. urea, superphosphat og kaliumsulfat. Jeg graver og tæmmer jorden. Derefter forberede sengen jeg dækker med sorte dækmateriale - det vil tjene som en smuk mulch. Takket være det er vi ikke nødt til at luge ukrudtet og løsne jorden. Herefter lægger jeg bue. Under omslagsmaterialet af peberfrugter har jeg hele sommersæsonen vokset. Jeg åbner et hotbed til lufting, vanding og danner paprika busk.
  Jeg plante peber på en varm dag, mod aften. Afstanden mellem planter og rækker omkring 40 cm. I drivhuset plantes peberfrugter i en række 2 forskudt. Den sorte materiale på tværs Skæring gennem hullet klarer sig godt omkring 20 cm dyb, vanding den med varmt vand med en opløsning af stimulator, forsigtigt fjerne de planter fra kassen med en klump jord og er plantet i jorden, uddybning af de første løvblade. Hvis peberfrugterne er høje, kan du straks sætte næste til at støtte dem. Med denne plantning kimplanter er ikke syg, og meget hurtigt går i vækst.
  Peppers vand regelmæssigt, 2 gange om ugen, varmt vand under roden. Top-ups må ikke være mindre end 4 en gang om sæsonen. Jeg bruger en fuld gødning til grøntsager (ifølge instruktioner). Og under dannelsen af ​​frugter fodrer jeg peberfrugter med kaliumgødning. Til denne 1 kunst. l. kaliumsulfat, fortynder jeg i en spand varmt vand (10 l), forbrug - på 2 l pr. busk. Fra bladgødning - løsningen af ​​stimulatoren af ​​frugtdannelse, 1-2 gange pr. Sæson.
  Ved peber fjerner jeg de nederste skud. Jeg forlader ikke mere end 4 trinoner, hvorpå frugter vil blive dannet. For at opnå en tidlig høst af store paprika forlader jeg ikke mere end 12 frugt på hver buske. Uden at fejle sletter jeg kurver og beskadigede blade. Mod bladlus eller edderkoppemider plantes jeg i et drivhus med peber 2-3 en flok guldfugle. I ekstreme tilfælde bruger jeg fytopreparationer mod skadedyr, som jeg fortynder i henhold til vejledningen med tilføjelsen af ​​"grøn sæbe". Frugter skåret med en sekretær 1 en gang om ugen, da den modner.

  svar

Forlad feedback, kommentarer