Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Victor Polyansky, Krasnodar Territory

  Jeg har en dobbelt erfaring med at dyrke grønne bønner - i Sibirien og Kuban.
  Bønner er en varmelovende plante. Derfor plantes jeg, når jordens temperatur opvarmer op til 10-12 °.
  Og jeg skal suge på dagen for dagen, så skuddene vil spire.
  Pas på hendes enkle - regelmæssig vanding, løsning, ukrudt. Generelt anbefaler vi at fjerne bønnerne i en fase af tekniske modenhed (når bønne er brudt i svinget jeg tilbringe den første indsamling i de tidlige morgentimer gennem 2 uger efter blomstring, og derefter indsamle så bælg vækst.
  I Sibirien, har bønnerne ikke tid nok til at modne, så jeg revet op med rode, før frosten (sene August) og hang i drivhuset for modning, tørret og tærsket. I Kuban fjerner jeg helt buske,
  når scapula er visnet - i slutningen af ​​juli. Jeg rengør threshed bønner fra snavs og hæld polyethylenflasker af mørk farve. Der er bønner ikke forfærdelige møl, de er perfekt bevaret indtil den næste høst.

  svar
 2. Ivan BOZHKO, Rostov-regionen

  På vores bord bønner erstatter praktisk talt kartofler. Vi kan lide rødt mere, det har en rigere smag, og det passer godt med kødretter. Jeg bemærkede, at røde bønner under opbevaring praktisk talt ikke er skadet af skadedyr. Bare husk at du ikke kan spise den rå!
  Grundlæggende dyrkes røde bønner i de sydlige lande. Men noget vokser og vi har. Varianter med farvede bønner er blandt buskene og blandt de fræsede arter. Jeg plante det og det andet. Busk bedre i stand til at tørre
  Sommer, det har brug for mindre vanding. Men i det regnfulde efterår kan hun blive overrasket
  . svampesygdomme. Så lukker jeg op vikling, hvis pods modner højt over jorden og blæser væk af vinden.
  Samtidig pryder de snoede bønner verandaens vægge.
  Indiana er en ultra-tidlig sort, der modner til begyndelsen af ​​august. Sorten er busk, men på grund af tidlig modning forsvinder høsten ikke i det regnfulde efterår. Bønner er meget interessante farve: pink i hvide striber.
  Lilla Queen - busk sort med en gennemsnitlig modenhed, giver en god høst af kirsebærfarvede frø.
  Blue Hilda er en krøllet sort med elegante lilla bælg. Hun har næsten ingen fibre i bælgene, så jeg tager en stor del af afgrøden ud med umodne blade, og vi spiser det som en pod. Bob lilla i hvide speckles.

  svar

Forlad feedback, kommentarer