5

5 anmeldelser

 1. Irina ZIMINA, Orenburg

  Hvis du vil vokse noget fantastisk i haven eller hjemme i en container, så pas på tomater med frugterne af de originale farver. Pas på dem er ikke sværere end for traditionelle røde tomater.

  Frugtfrie tomater af mælkfarve med gule eller ferskenbrune mærker {Snowball, Big Plombir, White Heart. Hvid lotus) er præget af højt sukkerindhold, mangel på syre og højt udbytte.

  Grøngrønne sorter med tomater med grøn farve med en brun, gul-orange farve eller med rosa pletter {Malakit-kiste. Swamp, Emerald Apple) ser efter min mening ikke for appetitvækkende (som umodne), men de har en udsøgt delikat smag.
  • Gulbladet - citron eller gul-orange med kødfulde kød {Goldfish. Wonder of the World, Golden Bells) samt mættede orange tomater (Persimmon, Honningspas, Orange Elephant, Altai Orange) er stærkt resistente over for tørke og sygdom.

  Blackberry Tomater {Sort chokolade. Krim sort. Sort sebra, Monisto chokolade) Rødbrun, Chokolade, Blåvioletblomster, Spækket, Stribet noget ringere i Udbytte til andre sorter og tolererer fuldstændig ikke Frost. Men jeg planter dem i min dacha, fordi de er meget nyttige - de betragtes som ledere i indholdet af antioxidanter.

  svar
 2. G. Abrosimova Moskva Region.

  I år, på flere buske af tomater i frugten, har nogen gnavet huller, og sådanne tomater er ikke modne og rottede. Hvad er dette skadedyr?

  svar
  • V. VLADIMIROV, agronom

   Mest sandsynligt var disse skader forårsaget af larver af en bomuldsscope. Ud over tomater kan de fodres på mange andre planter. Caterpillars vokser til 3,5-4 cm (billedet) og bliver røvet om natten og gemmer sig om dagen i jorden. Pupae er rødbrune, længde 1,5-2 cm - er placeret i overfladen (op til 10 cm) jordlag.
   Flyvningen af ​​sommerfugle starter fra tomaternes blomstringstid og fortsætter til frost, og planterne bliver behandlet regelmæssigt. Ved begyndelsen af ​​frugter kan kemiske præparater anvendes, skiftevis mellem forskellige klasser: Arrivo, Inta-VIR eller Charlie (pyrethroids) og Confidor extra (neonicotinoids). Senere kun biopreparationer -Lepidocid, Fitoverm eller Agverotin, er ventetiden (tid før høst) heraf fra 2 til 5 dage tilladt.
   At reducere antallet af skadedyr tillader efterår dyb gravning af jord og ødelæggelse af ukrudt, især som whitened, cocklebur, ragweed, nightshade, datura, shirits osv.

   svar
 3. Ekaterina ZNOYNAYA, g, Kerch

  Tomater i hegnet
  Tomater i min have vokser altid høje - først vælger jeg sådanne sorter, og for det andet: fordi jeg er en plejer. Så snart jeg planter tomater i det åbne område, sprinkler jeg dem straks med vækststimulerende midler, så de bedre kan slå rod og udvikle sig hurtigere. 2 gange pr sæson er forpligtet til at gøde planten ekstrakt af organisk gødning, smuttede til ryggen af ​​asken, løs og så videre. Det er klart, at mine tomater efter al disse manipulationer vokser både i bredde og i højde. Først brugte jeg wire til at binde, men tomater overskred det hurtigt, og jeg måtte flytte denne strømpe hver gang. Et par år forsøger at køre rundt hver plante et træ pind på omkring 1 m høj Praksis har vist, at det samme ikke er en mulighed -. Når tomater er mange, vil ikke spare nok overhovedet egnede understøtter.
  For tre år siden besluttede jeg at gå utraditionel og bygge "hegn" til mine tomater. Jeg kører rundt hver bush 4 high peg, om 2 m, og jeg strikker dem sammen med laths i forskellige højder. Det viser sig meget praktisk. I vækstprocessen kan tomater bindes først til nederste rack og derefter til toppen.
  Og det sker også, at det er svært for en plante at beholde store frugter. I dette tilfælde hjælper jeg tomater - jeg strækker ud en børste under frugtbørsten og binder den til enderne på skinnen. Det vil sige, frugterne er som i en "hængekøje". I efteråret demonterer jeg denne træstruktur og gemmer den til næste sommer.

  svar
 4. 344

  Tak for noteringen

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.