2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Artiskok - flerårig, som perfekt vintre i varme lande.
  Vi kan kun vokse det som en sommer gennem kimplanter.
  Frø er sået i slutningen af ​​februar - begyndelsen af ​​marts, og plantager i 2-3-fasen af ​​disse blade er plantet i slutningen af ​​maj - begyndelsen af ​​juni. Artiskokker dyrket på denne måde giver afgrøder fra slutningen af ​​august til begyndelsen af ​​september og til den første frost og den mest generøse - i en flerårig kultur fra det andet år. Desværre, med vores alvorlige vintre, går kronhjertet på sengen uundgåeligt.
  Der er dog en vej ud: På tærsklen til de første frost skal du grave de kraftigste planter ud, forkorte den overliggende del, læg dem i en kasse, drys tør tørv eller humus og læg dem i kælderen.
  I april skær forsigtigt de fremskudte skud sammen med en del af roden, plant i potter og opbevar dem i et rum eller et drivhus. Efter ca. en måned plant planterne i det åbne jord. Kultiveres på denne måde, vil græsset høste i juli.
  Indsamle fuldt udviklede blomsterstande (kurve) har brug for som de modnes, og før de skiltes: så bliver de hårde og uspiselige. Kurve skæres ønskeligt sammen med en del af stammen længde på omkring 10 cm. Før fremstilling artiskok pauser af ved stilken og vdergivayut hårde fibre (såkaldt hø-) af beholderen.
  Ved mad brug klitolozhe og bud kødfulde ender af skalaerne af den ydre wrapper blomsterstand. (! Kun den meget unge) Fra rå og dåse artiskok kan forberede fremragende salater og kogte (20-25 minutter) i saltet vand "hoved" - serveret med saucer. Råd: Ved madlavning må du ikke bruge aluminiumspander, ellers vil kronbrystet blive en uappetitelig grå farve.

  svar

 2. Voksede amaranth for første gang, indsamlede peduncles, hvordan man ekstraherer frø manuelt rådgive? Vladimir

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.