3

3 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Efter at have plantet en pære, er det vigtigt at danne et træ i tide. I de fleste pærer bevæger skelettgrenerne sig væk fra stammen i en spids vinkel, og dette truer med at afbryde grene under frugtning.

  Og i sorter med en grædende krone kan grene generelt falde ned til jorden. Dette er tilfældet med den rigelige pære, som årligt giver rigtig rigelige høst. Derfor er rettidig beskæring af frugttræer meget vigtigt. Overvej at udbyttet vil være godt, og kvaliteten af ​​frugten er fremragende, hvis længden af ​​årlige skud er 30-40, se.

  Hvis årlige trin falder, er det tid til at forynge beskæringen. Men efter at dens udførelse af toppen af ​​toppe er aktiveret, som skal fjernes straks.

  svar
 2. Gæst

  Triumph of Pakgama blev modtaget i 1896 i Australien. I det 20. århundrede blev pæren af ​​denne sort bredt dyrket i Vesteuropa. I øjeblikket er det erstattet af mere moderne sorter. I midterzonen fryser Triumphen af ​​Pakma næsten hvert år. På grundlag af denne sort skabte hviderussiske opdrættere sorter af pærer L-garde og Kudesnitsa. Forældreformen (Triumph of Pakgama) gav efterkommere en karakteristisk muskatsmag, men det var ikke muligt at opnå langvarig opbevaring af frugter.

  svar
 3. Anya

  Læs om pæresorten Triumph Paktama. Gode ​​egenskaber. Er det muligt at dyrke et træ i midtbanen?

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.