3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Gæst

  Sandsynligvis har dit æbeltræ ramt sort cancer. Når den bider barken på træets skelettegrader, sværmer den i læsionerne og dør, hvor det sværvede træ udsættes. Også berørt er blomster, frugter og blade. Svampesporer trænger ind i grene gennem frostspræk og anden mekanisk skade på cortex.
  Stærkt beskadiget og døde grene skal afskæres og brændes. Wound ren af ​​dødt væv, behandlet med en opløsning af kobbersulfat (500 10 g pr liter vand), og tør for at dække haven banen. Derudover, at foretage en fuldstændig sprøjtning træer Bordeaux-blanding (100 g kobbersulfat og kalk 100 g 10 L vand) eller kobberoxychlorid (40 10 g pr liter vand). Efterår og det tidlige forår blege stammer og grene af den første ordre med en blanding af kalk (2 kg) og kobbersulfat (100 g) fortyndet 10 l vand med enhver fysisk lim til deres bedre vedhæftning.

  svar
 2. Gæst

  Sandsynligvis har dit æbeltræ ramt sort cancer. Når den bider barken på træets skelettegrader, sværmer den i læsionerne og dør, hvor det sværvede træ udsættes. Også berørt er blomster, frugter og blade. Svampesporer trænger ind i grene gennem frostspræk og anden mekanisk skade på cortex.
  Stærkt beskadiget og døde grene skal afskæres og brændes. Wound ren af ​​dødt væv, behandlet med en opløsning af kobbersulfat (500 10 g pr liter vand), og tør for at dække haven banen. Derudover, at foretage en fuldstændig sprøjtning træer Bordeaux-blanding (100 g kobbersulfat og kalk 100 g 10 L vand) eller kobberoxychlorid (40 10 g pr liter vand). Efterår og det tidlige forår blege stammer og grene af den første ordre med en blanding af kalk (2 kg) og kobbersulfat (100 g) fortyndet 10 l vand med enhver fysisk lim til deres bedre vedhæftning.

  svar
 3. Alfinur

  Æbletræet er ved at dø! For det første vises mørke på grene, så går det til bagagerummet, og træet dør. Hvad er årsagen?

  svar

Forlad feedback, kommentarer