1 Kommentar

  1. gæst

    Jeg har ikke et drivhus, eller endda sammenklappelig drivhus. Alle frø er plantet i jorden på samme tid og i sengen af ​​en: forskellige sorter af tomater, peberfrugter og aubergine tidlig kål, og i sidste ende - 2-3 række af gulerødder. Vanding, jeg satte buen og lukke alle plenochkoj, som i den ene ende dækket med jord, og på den anden - jeg trykker brædder og mursten. Jeg kan ikke åbne før fremkomst. Så som sædvanlig: regelmæssig udluftning, vanding, fjerne ukrudt. Og vokser på mig hele denne grøntsag familie er sammen, ingen er fornærmet.
    Mine bekendtskaber arrangerer også "kommunale lejligheder" i hver have seng og ingenting - ingen har nogensinde klaget over en dårlig høst. Så hvis forfatteren ikke har frø, så er det ikke et nært kvarter. Tilsyneladende var læseren for klog med dyrkningsregimet, og måske var landet ufrugtbart.

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.