4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Elena PISARENKO, Balakovo, Saratov-regionen

  Kirsebær er lækker, nyttig og respekteret af gartnere. Men denne unge dame er lunefuld og kan bære frugt dårligt af helt forskellige grunde.
  1. Kirsebær kaste deres æggestokke, hvis jorden er ufrugtbar, især hvis der ikke er nok kalium og calcium. Det er derfor ikke vanskeligt at løse situationen - det er nok at indføre komplekse gødninger, der indeholder kalium og calcium.
  2. Lav frugt er også mulig, hvis du har plantet ikke-såreplanter. I dette tilfælde er det bedst at erstatte dem eller plante dem.
  3. Hvis den søde kirsebær ikke har en passende pollinator, vil dette også påvirke udbyttet. Du kan plante flere skud af pollinering sorten.
  4. Høsten kan falde som følge af frysning af blomster. Det vil sige, du skal vælge frostbestandige sorter og beskytte haven under frost (røg osv.).
  5. Æggestokken kan falde, hvis jorden er forsuret. For at undgå dette, efter blomstring cherry være rigeligt pour 2-3 gange med intervaller 10-12 dage kridt opløsning (1 teknikken. L. L kridt på 10 vand).
  Disse skadedyr frarøver os ikke af høsten af ​​den søde kirsebær, selv før bladene blomstrer, sprayer vi planterne med 3% Bordeaux væske.

  Gentag behandlingen i vækstsæsonen, men reducer koncentrationen - brug 1% opløsning. Sidste sommer fløj spurvene til vores søde kirsebær uden ende. Så tog vi pakkerne og satte dem på grene. Med den mindste vind begyndte pakkerne at ryste og dermed skræmme fuglene.

  svar
 2. Svetlana Popova, Moskva Region

  Jeg misundner altid dem, der bor i syd. Der er sort jord og en varm lang sommer. Du lægger en skovl i jorden - og så vil sandsynligvis abrikos vokse.
  Og vi ser efter træerne i forstæderne, sørger for træerne, og de vil tage det og tørre det op. Jeg er så sket med kirsebær. Plantet en frøplante, hellig, værdsat, og om foråret fandt jeg ud af, at han ikke overlevede vinteren.

  Men jeg opgav ikke, jeg købte en ny sort, mere tilpasset de hårde forhold - en homestead gul. En usædvanlig er med gule frugter. Men jeg ventede i meget lang tid. Alle skældte hendes kirsebær for, hvad hun ikke vil bære frugt, og hun svarede, at kun blade blev rystet. Men i 6 år var jeg endelig tilfreds med det - jeg hentede straks en hel spand bær.

  Det mest interessante er, at jeg ikke satte nogen pollinator rundt. Sorten var selvbestøvet. For at kirsebær vokse godt, vandrer jeg det 3 gange en sommer, løsner jorden i kufferten, fjern ukrudtet og fodrer om foråret og efteråret. Hvert efterår afskærer jeg tørre grene, og for vinteren binder jeg kronen med skovl. I alle år har den gule kirsebær aldrig skadet noget. Det siges, at denne type er en sygdomsresistent. Og det forekommer mig bare en god pleje!

  svar
 3. Nicholas

  Begynd at passe på unge frøplanter af søde kirsebær fra de første varme forårsdage. Først og fremmest fjern varmeovnen fra bolen, kontroller planten for skade - om nødvendigt behandle. På samme tid (før sapflowens begyndelse) træner trækronens dannelse ud og fjern de syge, tørre grene. For at forebygge sygdomme og skadedyr, dryss træet med en Bordeaux væske, hæng jægers bælter. Hvis ved landing
  Der er indført tilstrækkelige gødninger, de varer i flere år. Topklædning med kvælstofgødning sker i foråret - hvert 3 år i nærcirkelkredsen er det nødvendigt at lave 80 gram urinstof. Løsning og ukrudt af stumpcirklen, høstning af de røde røtter, mulching - alle disse plejeaktiviteter er også nødvendige. Om foråret tiltrækker bier til stedet-planter honningplanter eller blot spray træerne med honning.

  svar
 4. Nikolay KROPOTENKO, Bryansk Region.

  Hvilken behandling er der brug for kirsebær i foråret? Plantede 3 kimplanter 2 for et år siden, havde de alle en god første vinter. Det ser ud til, at det andet var uden tab. Hvordan tager man sig af dem yderligere?

  svar

Forlad feedback, kommentarer