1 Kommentar

 1. Venus BESPALOVA, Moskva-regionen

  Jeg elsker at rengøre for deres usædvanlige udseende og uhøjtidelighed. Disse planter er succulenter, det vil sige slægtninge til kaktus. I saftige stilke og blade under beskyttelse af tykke peeling med voksbelægning samler de fugtighedsreserver. Derfor er rengøringen lidt som oppustede legetøj og på blomstene ser ud som udlændinge fra en anden verden. Selvom nogle arter, for eksempel akrid, vokser i vores område i naturen.
  Have typer rengøring, eller sedum, meget. Nogle planter er som en rose fra tykke blade, andre - på blomsten af ​​artiskokker, andre - på mos, den fjerde form høje marionetter. Der er mange blandt rensninger af jorddækssorter, der danner et kontinuerligt tæppe. Alle blomstrer lang og frodig, dækket af kasketter af gule, lyserøde, hvide blomster. Voksbelægning
  på bladene kan være grøn, blålig, lilla, hvid.
  Behovet for at akkumulere fugt er karakteristisk for tørland planter vokser på fattige jordbund. Derfor er det bedste sted for rengøring alpine bakker og områder med sandjord. På tætte loams skal sand og fint grus tilsættes til jorden. Sørg for at vælge et solrigt sted, fordi "kaktus" vokser dårligt og næsten ikke blomstrer i skyggen. Til gødning en gang om måneden, brug mineralske gødningsopløsninger eller gødning infusion.
  Forplantning udføres med frø, stiklinger og bush division. Sidstnævnte metode er den enkleste og mest effektive, især da rensningen hurtigt vokser og med jævne mellemrum kræver division. Ved forplantning af frø blomstrer planter kun i 2 år.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.