4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. læser

  En rig høst af courgetter kan kun indsamles fra kompost senge. I almindelig jord udvikler de sig meget langsommere.
  Stedet for den fremtidige kompost seng skal være solrig. God til de tidlige afgrøder af squash kvarter solbær, blomme, tranebær og unge æbletræer. Jeg grave en grøft bredde 1 m og en dybde på bajonet spade. I bunden af ​​stakken stængler artiskok, asparges, solsikker, klippe grene af frugttræer og buske, sidste års blade og stilke af majs.
  For at luften bliver bedre i jorden, spred jeg komposten ud oven på denne "gode", jeg komprimerer toppen af ​​sengen - bare stub det lidt ud. Så gør jeg i midten af ​​hullet til jorden eller jordkompostblandingen (pr. Halvhalvdel af en sådan jord). Jeg planlægger i hvert hul på 2 frø, jeg sprinkler jorden og jeg hælder fra en vandkande med et varmt vand. Jeg sætter buen og lukker den med lutrasil.
  Kompost senge er gode, fordi de giver et meget højere udbytte end dem, der er dannet af almindelige jordbund. Pumpekulturer er meget termofile, og varmen, som adskiller de nedbrydende kompostpartikler, er god for dem. De udvikler sig hurtigere og modne. Desuden indeholder komposten alle de nødvendige næringsstoffer til zucchini, squash og græskar, og det giver dem mulighed for at aflevere yderligere gødning, hvilket sparer penge og tid, og grøntsager opnås økologisk rene. Marina Alekseevna TERESHKINA, Kemerovo

  svar
 2. læser

  Ved permanent plantning af planter bliver det øverste lag af jorden stærkt inficeret. For at forbedre landets sundhed har jeg brugt den oprindelige metode til behandling af det i flere år.
  Det handler om at ændre de forurenede øvre og rene nederste lag af jorden. Jeg begyndte at gøre dette i et drivhus, hvor jeg ikke kunne lime phytophthoraen. Så tog jeg et lag jordtykkelse af med en spade bajonet og kastede den tilbage til den ene side af sengen. Derefter løftede han bundlaget af jord af samme tykkelse og lagde jorden på den modsatte side. Derefter blev jorden fra det øverste lag kastet ned og på det - et dybt lag.
  Det gjorde jeg om efteråret, og ved foråret har de biokemiske processer i jorden stabiliseret sig. Samtidig faldt phytophthoraen, da svampens sporer - sygdommens årsagsmiddel - blev begravet i jordens tykkelse og uden luftadgang var tabt. De samme skadedyr, som normalt dvale i de nederste lag af jorden, blev rejst og døde af kulden.

  svar
 3. læser

  Mange skriver om dyder af høje senge. Men det forekommer mig, at tilhængerne af denne metode lige har været heldige med klimaet. For eksempel har vi en varm sommer i Saratov, og det er bare en katastrofe med regnen, og derfor kan sådanne senge kun foretages i drivhuse.
  Her har jeg alle senge som et trug: Sporene over dem på 10-15 se. Jeg har ikke nok græs til komposten, så jeg køber gødning, jeg bruger hylder fra korn.
  I efteråret graver jeg ikke, de ledige tomter raker og plante rug, sennep, havre. Efter at have høstet gulerødder og kål, når det er for sent at så noget, falder jeg i søvn med alle humuserne og på toppen - blade fra de fjernede grøntsager.
  Senere om efteråret, selv om det allerede forårsager sne, får jeg grønne senge og rene stier. Og jorden er varm og hyggelig.
  Og om foråret begynder jeg at grave sengene, stierne forbliver intakte og intakte. Når jeg smutter sengene, falder jeg i søvn igen. Aldrig i min have har jeg ikke snavs - jeg går som en fjeder seng.
  Derudover dræner vandet direkte til sengene, når det regner. Derfor tørrer plantningerne ikke ud, men fryser ikke om vinteren. Kontrolleret erfaring.
  Jeg plante alt, hvad min familie har brug for, og jeg klager ikke over afgrøderne.

  svar
 4. Inina Maria Alekseevna

  Og jeg plante 10 senge af kartofler, 2-3 grøntsager - gulerødder, rødbeder, løg, kål, igen 10 senge af kartofler, og så hele haven. Jeg interlaced rækker af græs med klippet græs, halm og hele sommeren tilføjede jeg græs til mellemresten. Ugress vokser ikke, går meget komfortabelt. Det næste år skover jeg græsernes græs til de senge, hvor grøntsagerne voksede, og jeg plante kartofler i mellemranken.
  Denne metode er godt, fordi det ikke behøver at grave jorden, kun få poryhlit, det hviler på et år, men det vigtigste er, at halmen og græs, pereprevaya, gøde jorden, gør det løs og frugtbar.
  Derfor skal du altid føje til gangen afskæret græs. I det første år for grøntsager kan du lave høje senge. På hvem grøntsagshaven var fyldt med ukrudt, vil der komme et glimrende resultat i det tredje år.

  svar

Forlad feedback, kommentarer