Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Zinaida Fedorova, Moskva

  Sidste år besluttede jeg for første gang at dyrke en dobbelt antirrhinum (lion's pharynx) fra frø. Og hun fortryder ikke!
  Denne plante er oversået med mange små duftende "roser".
  Hver sort har sin egen unikke duft: Twin Vi-ter - kirsebær syltetøj, Twin-Apple Blossom - Acacia Twin Roses - pæon.
  Hver morgen begyndte at tale med disse blomster. Og til gengæld fik jeg en anklagelse for energi og godt humør for hele dagen. Ved såning startede i februar. Selvom der i belysning er belysning, kan løveuglen såres i januar. Frøene af planten er mindre end valmuefrøet. Sået dem i tørvepiller, som bevarer den fugt, der kræves til skuddene i lang tid. Kopper sættes i plastikposer og bundet således, at en lille luft trængte ind. I frøplantefasen tolereres antirinum dårligt ved vanddampning, så det blev vandet forsigtigt. Frøplanter udviklede sig langsomt (det var køligt på vinduet). Og i slutningen af ​​maj tog de dem til dacha, landede hun i en stor krukke. Planterne blev stærkere, strakte sig til 25-30 cm. De lige stående buske faldt ikke fra hinanden, sov under solen og blomstrede til frost.
  Læs, at løvefalsken kan dyrkes som flerårig.
  Med begyndelsen af ​​koldt vejr bragte puljen ind i rummet. Om foråret ser jeg hvad der sker.
  Og stadig giver løveuglen selvsåning. Hvis de vokser i det åbne land, "vinterens mena passerer en naturlig stratificering. Kumbu, hvor han voksede op det foregående år, udrydder forsigtigt: sikkert vil der opstå en masse antiserumplante på det. Forskellige attributter af den nye generation overføres ikke, men jo mere interessant - du kan finde meget underholdende prøver med uventet farve og duft af blomster.

  svar
 2. Julia KUPINA, Belgorod region Foto af forfatteren

  I slutningen af ​​februar eller begyndelsen af ​​marts så jeg frøene af løveens svælg (antiret er stort). Små granulater spredes på jordens overflade, må ikke drysses, fugtes og dækkes med en film.

  Kasser med afgrøder opbevares i et mørkt varmt sted ved + 20 grad. Om to uger er der skud. I fasen af ​​tre ægte brochurer dykker frøplanterne i separate kopper. Når frøplanten vokser op til 10 cm, klemmer planterne over det fjerde ark. Til forebyggelse af sorte benspirer sprøjtet med kobberchlorid eller phytosporin (ifølge instruktioner).
  I begyndelsen af ​​maj, er beplantet (omlade med god våd klump jord) i det åbne land i et solrigt sted (i skyggen af ​​planter er strakt og ikke vokser vildt) på 30 cm

  fra hinanden. I buddagsdannelsen fodrer jeg kaliumsulfat (1 tbsp per 10 L vand). I slutningen af ​​juni og begyndelsen af ​​juli blomstrer antirinerne. Wilted buds i god tid slette - dette stimulerer væksten af ​​nye laterale skud. Styrk blomstringen og øge dens varighed vil hjælpe og mulching jorden mellem planter humus.

  svar
 3. husmand

  Artiklen er meget informativ - og blomstens mytologi og landbrugsteknikker og sorter. Tak for oplysningerne.

  svar

Forlad feedback, kommentarer