3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Irina Petrovna

  Plantning af Punch Roses
  I modsætning til alle andre roser skal plantagerne ikke begrave sig og straks tænke over, hvor du lægger dem om efteråret, før du lægger dem til vinteren. Husk: For at ikke bryde stammen skal bøjningen i bunden være på siden modsat hældningen. På en gang er det nødvendigt at etablere en støtte til stammen, ellers kan den bryde under kronens vægt.
  Omsorg for de stemplede roser er rigeligt, men hvis du vælger de mest modstandsdygtige sorter til vores strimmel og giver dem alt, hvad du behøver, ser de blomstrende, massive og rigelige ud, især fordelagtige.

  svar
 2. Anna

  Roser kan selvfølgelig sprøjtes, men det vil kun påvirke deres afkom fra frøene - og disse frø skal også opnås. Det er okay ...

  svar

 3. Jeg vil gerne vide, at roser kan støves?

  svar

Forlad feedback, kommentarer