1 Kommentar

 1. Aina Egorova, Moskva forpligtelse.

  Blomst fra træthed
  I min blomsterhave har den lilla taske vokset i mange år. Dette er en meget effektiv plante med usædvanlige tykke blade og en stamme dækket med en blålig voksagtig belægning. I efteråret er blomsterkransen dækket med lyserøde blomster, som ikke mister dekorativitet selv efter de første frost.
  Planten er en flerårig og pleje undemanding. Det vigtigste er, at stedet skal være solrigt, og jorden - løs: med et stort indhold af sand. Så er sengen nok til at græse og flere gange en sæson til vand med infusion af gødning eller en opløsning af komplekse mineralgødning.
  Ud over den forreste blomsterbed har jeg flere flere rengøringsmidler til medicinske formål. Denne blomst ved den helbredende magt overgår, så vidt jeg ved, selv den berømte aloe! Det er dog ugiftigt og forårsager næsten ikke bivirkninger. Med forsigtighed skal du anvende stofferne til rengøring kun med hypertension. Til høst skal du klippe planten i begyndelsen af ​​blomstringen.
  Til udskæringer, slid, insektbid og acnepimples skal du vedhæfte et skåret frisk plader af rengøring eller en vatpind gennemblødt i afkogning af tørret urt.
  Når stomatitis skylder din mund 3 gange en dag infusion af urter. Hvis du føler en sammenbrud, skal du tage 1 tsk. pulver tørret rensning eller drikke en afkogning (1 st.l af urter pr. glas vand) i 1 st. l. 3 gange om dagen.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.