Anmeldelser og kommentarer: 12

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Dracaena, også kaldet dragetræet, er en simpel plante i plejen. Men om vinteren kan spidserne af sine blade tørre op. Mange tror, ​​at dette skyldes mangel på fugt i jorden, selv om bladene kan tørre ud og overskydende fugt. Fyld ikke planterne og spray dem oftere.

  svar
 2. Svetlana

  Dracaena, også kaldet dragetræet, er en simpel plante i plejen. Men om vinteren kan tiderne på bladene tørre op. Mange tror, ​​at dette skyldes mangel på fugt i jorden, og begynder at vandre kraftigt plantene og gør det kun værre. Bladene kan dog tørre ud og fra overskydende fugt. Derfor skal du vente, lad jorden tørre ud, og først derefter vandene planterne. Tørre blade kan ikke spares længere - de skal afskæres. Og endnu mere ofte Spray Dracaena.

  svar
 3. Olga Sh

  Med glæde vokser jeg dracaena. Jeg vil gerne dele et par tip om pleje.
  Om sommeren vandrer jeg planten to gange om ugen, om vinteren - en gang. Landet bør ikke være tørt, men vandlogging er uacceptabelt.
  Jeg noterer datoen for vanding i kalenderen - praktisk og praktisk!
  Med øget fugtighed vil Dracaena føle sig mere behagelig, selvom den ikke er vandet i tide.
  Det er bedre at glemme at vanddrage dracaena end at fugt igen.
  Til plantens stamme var kraftig, og bladene stærke, satte det på et lyst sted uden direkte sollys. EJ Indholdstemperatur - + 22-25 deg. Nedenfor + 14 grader, såvel som vikling om vinteren i kraftig frost kan føre til plantens død. Q dratsenu fjeder transplanteret ind substratbanen af ​​tørv og jord med tilsætning af tørv (2: 1: 0,5) eller klar købt jorden. En ny gryde, nødvendigvis med et dræningshul, tager jeg 3-4 cm mere end den forrige. Jeg fodrer planten med "Living World" gødning til dekorative og løvfældende arter: i forår og sommer - to gange om måneden, om efteråret - en. EJ Sprøjt regelmæssigt bladene, især i varmen, tør med en fugtig klud fra støvet. Bliv ikke panik, når bladefald begynder: bagagerummet er bar, og blade forbliver kun på vertexet. Dette er en naturlig proces. Fra gulvsprøjtning eller vanding i roden af ​​1-2 gange om måneden "Agricola": 1 ml / 1 liter vand.

  svar
 4. Maria NOVITSKAYA

  Hvorfor ser de duftende friske blade af dracaena allerede tørre ud?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Årsager til tørring af unge blade kan være overdreven befrugtning, samt salt akkumuleret i jorden, når vanding med hårdt vand. Primer fra overskud af gødning er det ønskeligt at skylle 2-3 gange, så vand strømmer gennem drænhullerne i gryden. Udskiftning af det øverste lag af substratet vil forbedre situationen.
   Hvis planten er lille, kan den transplanteres. Når du får det ud af blomsterkrukken, skal du forsigtigt rive jorden væk - noget der smuldrer sig uden stor indsats. Dracaenaens rødder reagerer dårligt på skade. Skær rotte rødder.
   Efter transplantation skal draken hældes og lægge skyggen i en uge. Du kan fodre den transplanterede plante ikke tidligere end i 3 uger, og forudsat at det begynder at frigive nye blade.

   svar
 5. Valentina OPUSHKINA, Nizhny Novgorod

  Dracaena i boldene
  Jeg så, hvor smuk Dancer Sander kiggede i en vase med farvede kapsler-hydrogelboller. Er det muligt at dyrke bambus på denne måde i lang tid?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Hydrogel er et brugervenligt materiale. Det kan også bruges til at dyrke bambus. Hertil kommer, at hydrogelen er fyldt med vand, og efter et par timer øges kuglerne og fylder beholderen. "Bambus" ser effektivt ud i fyldstofet fra hydrogelen. Pleje af planter er ganske enkel: du nødt til at vande planten fra tid til anden, så for ikke at tørre ud rodsystemet (især hvis store hydrogel), og i rette tid til at fodre de komplekse mineralsk gødning. Næringsstoffer i hydrogelen for vækst og udvikling af indendørs planter, hvis de anvendes korrekt vil vare i flere år. For mere nøjagtig planlægning af brugen af ​​hydrogel, læs producentens anvisninger.

   svar
 6. Lyudmila Khvostova, Ulyanovsk

  Gem din elskede Dracaena!
  Sidste år fik jeg en voksen dracen. Høj, spredt, dekorerede hun stuen i huset. Men nu begyndte mange blade at tørre op skarpt. Jeg ændrede ikke vandingstilstanden, jeg ændrede ikke planten overalt. Hvad sker der med min favorit dracaena?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Der er et stort udvalg af dracenes, der bruges som houseplants, mere end 40 arter. Hver af dem har sine egne egenskaber både i pleje og vedligeholdelse. De lider ikke en svag blackout, direkte stråler er skadelige for næsten alle arter. Optimal temperatur planter indhold -18-25 °, vinter - ikke under 14 °. Planter tåler tør luft er ikke dårligt, men fugter det endnu nødvendigt - sætte anlægget på småsten eller ekspanderet ler, spray fra sprinkleren, er det nogle gange nyttigt at "bade" dratsenu under et varmt brusebad. Dracaena ikke tolerere vandlidende jord er en årsag rodbrand og død. Måske i dit tilfælde dratsenu bare blive transplanteret ind i en anden gryde med frisk jord -peresadku voksne planter gør hver 1 3-4 år, når rødderne fylder hele potten. Kommer i kontakt med væggene i beholderen, kan rodhår dø, forårsager plante reaktioner - det nulstiller "ekstra" blade. Hvis kapaciteten og betingelser for frihedsberøvelse i overensstemmelse med ovenstående, dratsenu Feed kompleks gødning til dekorative blade, og sørg for at kontrollere for tilstedeværelsen af ​​skadedyr og sygdomme. Måske er årsagen til problemet netop dette.

   svar
 7. Elena MOGILEVA, byen Kurgan

  Jeg blev overrasket, da jeg erfarede, at Dracaena Sander ikke foretrækker vokse i jorden og i vandet, og på trods af den eksterne lighed med bambus, har en tropisk plante på nogen måde. Jeg var også morede at dratsenu Sander kaldte "heldig bambus", fordi det menes, at hun renser huset fra mørk energi er drivkraften sygdommen, og skaber en atmosfære af lykke. Jeg er skeptisk til alt, hvad jeg ved, men måske er jeg enig i, at der er en sandhed i dette.
  Dracaena renser luften fra benzen, ammoniak, formaldehyd, xylen og andre skadelige urenheder, som kan frigøre linoleum og spånplader. Også dracaena ødelægger mikrober aktivt. Min mor mener, at takket være denne plante helbreder sårene hurtigere
  hud. Det er nok at sætte potten af ​​dracaena i rummet af de "sårede".
  Samtidig er "heldig bambus" en fuldstændig uhøjtidelig indendørs plante. En fan af spredt sollys, dracaena udvikler sig smukt i en gryde med vand. Det er rigtigt værd at huske, at vandet kun skal dække plantens rødder på 1-2 cm, ellers begynder de at rådne. Derudover er det værd at fra tid til anden foder mineralgødning, som i vandet er de ikke nok. Med en behagelig lufttemperatur på 18-30 ° vil Drazena vokse sig aktivt. Hvis der ikke er behov for for høj en stamme, kan dens apex skæres og anbringes i vand, indtil der er dannet rødder. Det er det, bogstaveligt talt med en håndbevægelse, og Dracaena reproducerer.

  svar
 8. Alla

  Dracaena s blade tørt. Jeg vand som jorden tørrer op, men jeg lader ikke jorden gå tørre. Jeg sprayer. Hvad er årsagen?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Der kan være flere grunde. For det første overdreven vanding. I dette tilfælde vil en tynd gul strimmel være synlig mellem den tørre spids og den grønne del af arket. Overskydende vand forlader ikke luften i jorden, og planten oplever oxygen sult. Løs det øverste lag af jorden og i et stykke tid (ca. en uge) vand ikke draken. I fremtiden, vand, når jordens øverste lag er tørt ved 1 -1,5 cm (sænk fingeren i jorden ved sømdybden). Husk: For de fleste indendørs planter skal jorden ikke være våd hele tiden! For det andet, for meget tør luft i rummet. En anden grund til tørring af bladets spidser er udkast. Overhold planten: hvis dracaena er "i vinden", flyt den til et andet sted.

   svar

Forlad feedback, kommentarer