1 Kommentar

 1. Veronika BABINA, byen Kostroma

  I februar erstattes hårde frost med tøer. For planter, der vinter på stedet, er det en vanskelig periode.

  I GARDEN
  Barken af ​​træer, opvarmet i den lyse sol om dagen og afkøling om natten, knitringer. Synes frost - sår, der skal behandles rettidigt: Rens og dække med haveuld, binde sækkeklud.
  Ikke mindre skade intensivere solens stråler anvendes på sovende øjne bær og frugt afgrøder, der forårsager saften flow i dem. Sådanne livgivende knopper i de kølige nætter dør. Fordi ikke beskyttet sne buske og lave træer med anbefalet fremkomsten af ​​helt februar sprøjtemørtel (0,1 kg af kobbersulfat og kalk 1,5 10 kg vand). Så bliver deres grene mindre opvarmede i solen.
  I GARDEN
  På driver huser senge med overvintrende afgrøder (vinter løg, hvidløg, rabarber, sorrel, jordbær, etc.), sneen smelter, fastfrysningen, danner is. Under det sker der en drivhuseffekt, hvorfra planterne kan vipret. For at undgå dette skal du bryde det med jævne mellemrum med isark eller rake.
  Glem ikke at besøge grøntsagsforretningen fra tid til anden, fjern forkælet rodgrøntsager, afskær spiser på kartoffelknolde. Hjemme på vindueskarmen er det på tide at så de afgrøder, der er planlagt til at vokse i drivhuse (høje tomater, peberfrugter, ægplanter, porrer, selleri) såvel som remontant jordbær.
  I BLOMMEN
  Fra aggressiv februar kan sollyset skære kroner af eviggrønne dekorative afgrøder: nåletræ, boxwood. Derfor er de bundet med ikke-vævede materialer, afskærmet fra solen.
  Hvis du sætter krysantemum grundstammer eller dahlier på spiring, og skudd af blomster allerede har nået 5 cm, så fortsæt til deres rødder. Skær stiklinger med skiver rødder og plant dem i en fugtig jord. Sæt på vindueskarmen beregnet til at tvinge pærer af primrose i potter. Hæld dem og fod dem med fosfor-kaliumgødning. Ved 8 vil Martha planter blomstre. Fortsæt såning af kimplanter.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.