Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Raisa MATVEEVA, Cand. biol. videnskaber

  Hvis du endnu ikke har tilberedt mineralske og organiske gødningsstoffer, forsøg pesticider, tørv, at afslutte disse værker i første halvdel af marts.

  Og også kontrollere og om nødvendigt reparere opgørelsen, drivhuse, drivhuse.

  svar
 2. Tamara ROMANOVETS, Svetlogorsk

  Forår for mig begynder med såning frø af spinat, som elsker lune jord og vokser godt i min have.
  På gravgården bringer jeg urea (20 g per 1 sq.m). Jeg leveler jorden med en rake.
  Før såning frøene jeg siver i to dage i varmt vand, skiftes det hver 6-8 timer. Tørres på håndklæde og en so i 5-8 cm fra hinanden i en dybde 2 cm, forlader mellem rækkerne 20 30-cm. Efter såning crush jord, vandes og dækket med et varmt vand ved 3-4 dage jute. Fra oven sætte lille bue og smide en film. Efter 10-14 dage vises de første skud. Så tager jeg ud af burlapet.

  svar
 3. Olga GRIBKO

  Så snart sneen kommer ned, dækker jeg området under salat med en sort film og efterlader det i en uge. Når jorden recoils, laver jeg humus (0,5 spande på 1 sq.m.). Frø af 12 salat timer gennemvædet i asken opløsning (1 tsk træaske at smelte 1 l vand). Tør let på et papirhåndklæde. Shoyu i varmt vand spildt på jorden i frø 1 -2 2-3 cm fra hinanden i en dybde 1-1,5 cm mellem rækkerne forlade 15-20 cm såbed sået huser spunbond, så - .. Film. Når der er skud, fjerner jeg husly for en dag, og om natten trækker jeg filmen over de små buer. Bladene af den kolde salat er ikke bange og kan modstå kortvarige frost.

  svar
 4. Antonina Repin, Volgodonsk

  I marts spilder jeg rigeligt jorden i hotbed med varmt vand og lukker strukturen. Når jorden er helt optøet, løs det og lægge kimen til den sennep blad salat af dybden 1 cm. Mellem rækkerne forlade 25 cm. De første 3-4 dage hver 6-7 timer sat i et drivhus varmt vand flasker. Når jeg dannede den første sande blad, gabning kimplanter, forlader mellem dem 5-8 cm. Udvandet afgrøder opvarmet vand. Når stængernes højde når 10 cm, begynder jeg at afskære bladene. Jeg tilføjer dem til salater.

  svar

Forlad feedback, kommentarer