Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Julia Andreevna Kiseleva, Moskva

  I mange år drømte jeg om en lille mur af roser i forhaven eller i haven. Men alle vidste ikke, hvordan de skulle vælge imod hendes resistente og alligevel effektive planter. I processen med at skabe fandt jeg ud af, at hækninger er dannet af buske (park) roser.

  De blomstrer og blomder meget duftende, vokser i haven uden nogen ly til vinteren. Men jeg ønskede ikke at plante de mest almindelige hundestegte træer, så jeg valgte luksuriøse dyreparkroser FJ Grootendorst, Pink Grootendorst og Madame Boll.

  svar
 2. Sergei

  "Naboer har gentagne gange bedt mig om at formere mine vidunderlige roser"
  Jeg vokser to buske af en parkrosa, som forbipasserende ofte kommer. Og venner går til stedet for at se planterne tættere og spørg, hvilken slags skønhed dette er. Disse roser er ikke egnede til buketter: de har ikke blomster, blomster falder hurtigt af. Men de dekorerer stedet fra midten af ​​juni til frost. Blomster opsamles i blomsterligheder, ensomme er kun på de tynneste skud, og i store tilfælde i blomsterstand er det muligt at tælle op til en og en halv ti. Når en børste falmer, blomstrer den næste.
  For vinteren skjuler disse roser sig ikke, kun lavt busker jorden med buske. I foråret fjerner jeg overskydende jord, afskår frosne grene til sunde områder og stable dem på et stort ark tykt papir og læg et reb under det. Disse forholdsregler er nødvendige, fordi roserne er meget stikkede. Indsamle dem i papir, trække bundtet med et reb og smide det i ilden på en sådan måde, at klare at aldrig stikke.
  Naboer har gentagne gange bedt mig om at formere buske, de vil også have sådan skønhed på stedet. Jeg distribuerer stiklinger, forklarer, hvordan de skal roteres. Men det viser sig slet ikke. Jeg ved ikke hvorfor, for da jeg for fem år siden kom med de første tre stiklinger, plantede jeg dem i jorden, dækkede dem med skårne plastflasker, og alle blev vant meget hurtigt.
  Derfor besluttede jeg at hjælpe venner ved at grave et par kviste til rooting. Jeg har mere end en gang forplantet på denne måde roser på deres egne rødder. Tag et tyndt kvist på bushens side, og tryk det med to brosten i størrelsen af ​​en knytnæve (store sten skal ikke bruges, for under dem bliver det tørt, og til rødning er der brug for fugt). En brosten er ikke nok, fordi de overgroede ukrudt kan trykke roserne, og det vil ikke give rødder. Eller stenen kan flyttes mens vied, og kvistet vil stige over jorden.
  I sidste fald faldt graverne ud. Først skæres den pressede gren af ​​moderens busk. Rødderne blev meget store, vi måtte afskære nogle af delene for ikke at skade moderens buskernes rødder, hullet er for dybt. Det viste sig, at rødderne i løbet af sæsonen optrådte på to steder. Nabo bragte en grav ud af hullet og tilbød at straks dele den i to buske. Jeg advarede om, at de efter plantning skal være godt vandede og i fremtiden (før vinteren) ikke tillade jorden at tørre ud.

  svar

Forlad feedback, kommentarer