8

Anmeldelser og kommentarer: 8

 1. Vera SVIRIDOVA, Kaluga Region

  Jeg husker, hvordan jeg som barn tilbragte sommeren med min bedstemor i landsbyen sammen med mine fætre efter en række regnfulde dage, vi vandrede til det kollektive gårdsmark. Det var helt dækket af svampe, selvom ingen plantede dem!
  Så vi piger var meget overrasket, men nu er jeg klar over, at på en eller anden måde på banen fik myceliet af svampen, og så det var godt unavozheno, svampe spirede, huskede engang af sagen og besluttede at arrangere en svamp felt på dit websted .
  For at forberede substratet tog jeg halm, fyldte det med varmt vand og forlod det til 2 dage. Så sætter jeg det på pellets for at gøre brillerne overflødige.
  I den nordlige væg af huset, som er næsten aldrig solen, min mand gravede et hul dyb 50 cm, hamrede sammen fra planker trækasse uden en bund, placeres i fordybningen, så fodpaneler på 10 se titter op af jorden, ned hældte lidt af grus, sand og sætte tyk lag af halm, vekslende med en blanding af hestgødning og fuglefiltre. Hvert lag blev sprinklet med nitrat og vandet. Jeg dækkede sengen for 2 uger med en film. Så plantede vi champignon mycelium, købt i en butik for gartnere, og drys på toppen af ​​kompost.
  Mushroom har brug for varm næringsfuld jord og konstant fugt, så et sådant substrat vokser godt, og vi spiser vores svampe hele sommeren.

  svar
 2. F. BOROVKOV, Skt. Petersborg |

  Det er på tide at gå til en "stille jagt", hvis dacha ved siden af ​​skoven, så ikke noget problem. Og hvis skoven er langt væk, så foreslår jeg at plante svampe lige på stedet.
  Det vil tage en hat af en moden brun eller hvid. Det skal knuses. Jeg brugte en almindelig manuel kværn til dette. Svampemassen blev anbragt i en flaske vand. Nu måtte svampens sporer "vækkes". For at gøre dette tilføjede jeg et par skeer fransk gær til flasken og forlod det i en måned. Svampens masse slog sig ned til bunden. En måned senere filtrerede han denne opløsning og hældte den i en anden flaske.
  Dette er en meget koncentreret opløsning, så den skal fortyndes i forholdet af ca. 1 glas til en 200-liters plastrør. Og allerede fra denne tønde hældte jeg vand fra vandkassen på voksende træer på stedet.
  Det er naturligvis bedre at vælge for hvert træ det svamp, som det er venner i skoven med: Pads med frøplanter ved birkene, hvide - nær fyrretræerne. Stå ikke på din fremtidige svampeoprensning. Og jeg håber, det vil glæde dig det næste år.

  svar
 3. Nikolay Mandrik. Volkovysk

  mestrer en anden måde at dyrke svampe - omfattende, når svampene forsøger at skabe betingelser, der ligner deres naturlige miljø. I slutningen af ​​februar i frisk afskårne POLENOV træ (poppel, asp) i længden 40-50 cm bore hul dybde 10-15 cm, lægger dem mycelium og uld betræk, ikke at spilde. Så log dækker polyethylen og henviser til en hvidkalket kælder, hvor der ikke er skimmel (svampe ellers ville ikke, og faktisk bedre, at der i kælderen blev ikke gemt grøntsager). To måneder senere, når udetemperaturen er ikke under den etablerede + 10 grader., En log bevæger sig ind i haven til de hindbær buske, hvor lys og skygge er ingen træk. Den første bølge af svampe opstår omkring to uger senere.

  svar
 4. Nikolay SOTNIKOV, Nizhny Novgorod

  Sidste vinter spiste vi saltede svampe dyrket i en sommerbolig. 3 år siden i efteråret samlede jeg modne hvide og lyserøde bølger og finhakede dem. Han lagde svampene i spande (hver art - i et separat) og fyldte det med koldt vand. Blandt fra tid til anden. Efter en dag med svamp vand hældt i forvejen gravet op og gødet med organiske sektioner: efter pink volnushek plukket et skyggefuldt og fugtigt sted i haven, for hvidt -poluten og hvor tørrere. Polito gryadochki dækket med savsmuld, og deres -Fiber faldne blade. I foråret og sommeren, fra tid til anden, jeg fjernede de store ukrudt.
  I slutningen af ​​sommeren dukkede de første svampe op. Men de samlede dem ikke, han forlod dem for at argumentere. Men fra andet år begyndte at samle bølger - et par dåser irriteret!

  svar
 5. Alexander Andreevich MIROSHNIKOV. Uglich

  Jeg besluttede at dele med læserne oplevelsen af ​​at dyrke kirsebær på stedet. Jeg begyndte med erhvervelsen af ​​et mycelium. Den bedste (efter min mening) kornmycelium - baseret på husk fra solsikkefrø. Instruktionerne anbefaler at dyrke østers svamp på stubbe af poppel, men jeg besluttede at forsøge at bruge on-ob¬rezki birk kufferter - de faktisk tættere vil derfor ikke bære frugt 2-3 år og længere.
  Sidste år i foråret købte jeg 1 l mycelium østers champignon, i skoven fundet den rigtige en log diameter på ca. 20 cm, hjembragt og placeret i deres område i slutningen af ​​drivhuset fra sydsiden. I loggen borede et par lavt huller og anbragte et mycelium i dem.
  Så dækkede han loggen med en akrylfilm. Vandt regelmæssigt med varmt vand og igen dækket af en film (og det viste sig som om jeg havde et drivhus i restauranten). Ærligt var jeg opmærksom, og i min virksomheds succes tvivlede jeg ikke. Og alt viste mig efter min mening: i september viste de første svampe sig. De var små, men der var mange reden, så jeg besluttede at samle mod og udvide plantagen. Ved siden af ​​den første log lagte den anden, og oven på dem lagde jeg en anden og en tredjedel. Hele konstruktionen blev fastgjort med wire, borede huller i nye logs og befolket hele svampekulturen i friske huller. Siden foråret sidste år glemte jeg ikke at regelmæssigt vand. Og i begyndelsen af ​​september var der svampe på den første log, og i slutningen af ​​måneden var østers champignon på alle tre. Vi samlede høsten sammen med Lyoshas barnebarn og samlet samlet mere end 6 kg svampe!
  Hvad kan der fremstilles af østers champignon? Ja noget, men min kone kan bedst svampekaviar.

  svar
 6. læser

  Jeg vil foreslå den nemmeste måde at dyrke mushriner på: en humphud burde smide et par gamle overripte champignon hatte op. Næste år samler du svampe hjemme. Glem ikke at vandre det sted, hvor du plantede svampesporer efter behov. Det er alt sammen.

  svar
 7. Læseren (nitsa)

  Hvordan man dyrker en asparges champignon
  Om sommeren kan du prøve at dyrke en asparges champignon (carrion) i havenes penumbra, et drivhus og endda i haven. Og for at høste hele året rundt, er "svampebedriften" udstyret i et opvarmet rum på stativer.
  For en asparges champignon vil lavfrugtets organikere komme til nytte, for eksempel en dårlig kompost. Det forbedres ved at tilføje 40 kg calciumcarbonat pr. Kubikmeter.
  Svampe købes på hvedekorn, ved 1 sq. M. m vil tage omkring 700
  Stykker af en mycelium i en valnøds størrelse er nedsænket i et substrat til en dybde på 5 cm. Overfladen er konstant fugtet. Efter 3-4 uger vil substratet overgive med et hvidblåt mycelium, derefter hældes top 5 cm af jord over. Efter en anden 3-4 uger vises de første svampe. De vokser i flere "bølger" i 10-14 dage. Efter 7-bølgen falder udbyttet.
  Saml aspargesampen, indtil hætten er fast og tæt på benet, og kanten er ikke mørkere.

  svar
 8. gæst

  Jeg har altid ønsket at dyrke svampe, men troede det var for kompliceret. Og da jeg prøvede, indså jeg, at jeg havde fejl.
  At dyrke østers champignon. Jeg sætter det købte mycelium i underlaget mest tilgængelige for sommerens beboere - lille savsmuld. Men du kan også plante den i halmen.
  Underlaget er fyldt med kogende vand 2 gange med et interval på 24 timer. Når den 2-th gang vandet afkøles, dræne det og læg myceliet i underlaget. Fabrikanten angiver den sats, hvormed den tilføjes.
  Den resulterende blanding er lagt på trækasser, foret med polyethylenfilm. De er nemme at installere i et drivhus.
  Ved en temperatur på 25 ° udvikler mycelium omkring 50 dage. Til modning har svampene ikke brug for mere end 15 °, meget lys og fugt, det er bedre at fjerne kasser fra drivhuset.
  Efter samlingen af ​​modnet veshenok vises nye gennem 10-12 dage. Med 1 kg substrat får jeg ca. 300 g svampe. En god tilføjelse til stegte kartofler!

  svar

Forlad feedback, kommentarer