Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. marina

  For at kunne vokse en plæne fra ruller skal der overholdes flere enkle regler. Køb ikke sod med en stor margen. Den bragte torv er foldet i en tæt skygge og dækket af en film, så den ikke rører den. Vand ikke torven i ruller, før du lægger jorden. For at forhindre tørring er kanten af ​​græsset på leddene med sporene dækket af jord. Efter at have lagt plænen, hæld den.

  svar
 2. Boris

  Rulleplænen er bedst lagt i efterår eller forår, når den maksimale nedbør falder. Sommer til sådanne værker er ikke den bedste tid. Først overlejre kanterne af det fremtidige græsplæne, og fyld det derefter i midten. Ruller skal være forskudt, så linjerne i deres ledd ikke falder sammen. Så græsset bliver bedre, og plænen bliver jævn og smuk.

  svar
 3. Alena

  Problemet - med skuldrene ud og haven og haven beboere - fornøjelse og gavn.
  Nå så. Vi skærer friskskåret græs. Fyld den med et par spande, hæld det i tønde og tilsæt så mange spande vand.
  For hver liter af den resulterende infusion 10 tilføje 40-50 g dobbelt superfosfat (hvis det ikke tilsættes, planterne truede kalium sult selv når det tilsættes aske).
  Alt er blandet og forlader at vandre (vi sætter tønde i skyggen og dækker løst det med låg). For at gæringsprocessen skal passere mere jævnt, blandes infusionen periodisk.
  Beredskabet ved infusionen bestemmes ved fravær af skum under omrøring. Dette sker typisk på 7-10 dagen.
  Før du kan bruge infusionen ikke filtrere, blot fortyndes med vand i forholdet 1: 2 eller 1: 4, afhængigt af alder af planterne.
  Doseringen er som følger: 1 l pr. Plante eller 3-5 l pr. 1-kvadrat. m. I masse blomstring og frugtsætning planter på hver spand er allerede fortyndet gødning tilføje 0,5-1 glas aske eller I0-15 g kaliumsulfat.

  svar
 4. Andrew

  Hvis du ikke ser din græsplæne, er det svært at besvare utvetydigt. Men oftest ramte de oftest græsplæner, der blev lagt på foråret på dræningslaget af knust sten og ikke haft tid til at slå sig ned (for at sætte rødder i den frugtbare jord). Og derefter holde på et fugtigt sted og se, om vokse nye hvide rødder og hvor mange af dem, der er dannet i det mindste delvis finde ud tilstanden af ​​græsplænen, er det nødvendigt at skære de forskellige dele af hans små tern (10x10x10 cm), sænke dem ned i vandet først. Og først da er det muligt med høj grad af sandsynlighed for at forudsige, om plænen vil overleve. Måske behøver du ikke at krydse det, men du skal bestemt så det.

  svar
 5. Andrew

  Sidste år, efter intens varme, døde græsplænen næsten - solen brændte den. Kan det genoplives?

  svar

Forlad feedback, kommentarer