3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Natalia

  Mine hænder er rabarber
  Rene hænder - mit punkt, som faktisk og haven arbejde. Det er synd, at disse to ting er næsten uforenelige. For nylig har min nabo rådgivet mig at bruge sorrel til at vaske mine hænder. Og jeg tilbød hende en rabarber.
  Hvor mange jeg selv husker, indsamlet og testet forskellige opskrifter for at beskytte hænderne mod snavs. Hun smed hænderne med fløde, klæbte hendes sæbe med negle, arbejdede med handsker, men det hjalp alt sammen dårligt.
  Derudover er der værker i haven, der er meget ubelejligt at bære i handsker. For eksempel, en garter af tomater og afskære deres blade og stifebørn. Hvem gør dette, han ved, at det er yderst vanskeligt at vaske sine greenshænder.
  Og jeg har hjulpet Rabarberne i mange år. Fra drivhuset med tomater går jeg direkte til Rabarberbuskene og gnider mine grønne blade med et blad, og så går jeg til vaskeriet.
  Forresten vokser sorren ved siden af ​​rabarber. Prøv naboens råd, indtil det blev besluttet: det er en skam at forkæle de øde blade. Men rabarberens blade passer til kompost. Og mudderet er vasket perfekt!

  svar
 2. besøgende

  Sandsynligvis har din nabo brudt noget i teknologien til voksende kimplanter; Du kan vælge enhver indstilling, der passer dig - at vokse Rabarber fra frø eller rhizomer. Det eneste - i andet tilfælde skal du
  at udtrække en del af rhizomet (måske spørg en nabo?).
  Rhizome rhizomes udgraves i det tidlige forår. Det er nødvendigt at skære dem med en kniv i dele, så hver har 1 eller 2 nyrer med en rod. Efter "sårene" helbrede, tørre, jord dele af rod i jorden. Dette skal ske i slutningen af ​​september - begyndelsen af ​​oktober, men det er muligt i foråret.
  Hvis rabarberne bliver sået med frø, så er det nødvendigt at spire dem med fugtig gaze efter efterblødning. Når der er hvide spirer, vil frøene blive tørret og derefter plantet i fugtig jord, et sted i slutningen af ​​april - begyndelsen af ​​maj. Mellem rækkerne skal der være en afstand af
  Se 25 se. Sæd frøene til dybden af ​​2-3, se. Når 1-2 blade vises på skuddene, skal plantene udvindes.
  Ved efteråret skal plantene være i længden 20-30 cm og have udviklet 3-5-blade. Om vinteren kan unge planter ikke havnes, men ved næste forår kan de plantes på et fast sted.

  svar
 3. besøgende

  Denne sæson vil jeg plante en rabarber på stedet (jeg forsøgte tærter med min nabo - blev lige forelsket!). Jeg så frøene til salg, læs oplysningerne på emballagen - det ville ikke være svært at dyrke dyrkningsbetingelserne mig. Og den samme nabo siger, at rabarberen skal udbredes og dyrkes kun af jordstængler - det har ikke fungeret gode frøplanter fra frøene. Døm os! "
  Julia VETROVA,

  svar

Forlad feedback, kommentarer