3

3 anmeldelser

 1. Svetlana, regionen Volgograd.

  Sidste år voksede hun kål af sorter Slava og Sugar Loaf. I hullerne faldt en smule perepredvshego mullein, aske, bestrødt med jord, plantet kål og rigeligt vandet. Kålen fra Slava var stor, men med brune pletter på næsten alle bladene, som derefter tørrede op. Sukkerhovedets chefer blev mindre påvirket, men under opbevaring blev der dannet lag af tørre blade. Hvad er der sket?

  svar
  • OOO "Sad"

   Der var flere grunde.
   Under dannelsen af ​​hovedet var det mest sandsynligt varmt og tørt, for hvilket bladene viste sig brune (senere tørrende) pletter. Bladene blomstrer normalt langs hovedets periferi, og når det dannes, vil tørre blade nødvendigvis være indeni. Når de opbevares, begynder de at nedbrydes, hvilket fører til udseendet af fuci af slimhinde bakterier.

   Situationen blev formentlig forværret af den for store mængde kvælstof i jorden fra koengødning, og aske viste tilsyneladende ikke plantene med kalium fuldt ud. I år, Feed planterne med kaliumchlorid: efter 13-15 dage efter udplantning (10-12 1 gram per kvadratmeter), og derefter en anden tre uger (i 13-15 1 gram per kvadratmeter). Opløs gødningen i en spand vand og hæld i plantningen.
   Og mere: Den slimhinde bakteriose udvikler sig mere aktivt, hvis den er koldt i en butik - under 0 grad.

   svar
 2. Natasha, Nizhny Tagil

  "Broth" til kål
  Jorden er tung, en masse jern, og for at få i det mindste noget høst skal lime, tørv, humus, gødning sættes i det. Jeg laver varme senge: Jeg samler plantesteder, græs græsset og sætter dem i senge. Tidligere stænk jeg alt med lime pushenka.
  Og det gør ikke ondt kål clubroot, forår i 200-liters fad kok, "bouillon»: 3 kg af kalk indsætte fuld tønde vand. Omrøring, jeg forlader for en dag. Om aftenen, når de lander i en brønd hælde en liter krus "suppe" i skidtet plantning kål presser jorden og hældte en kop. For en sæson tre vanding.
  "Broth" til kål
  Jorden er tung, en masse jern, og for at få i det mindste noget høst skal lime, tørv, humus, gødning sættes i det. Jeg laver varme senge: Jeg samler plantesteder, græs græsset og sætter dem i senge. Tidligere stænk jeg alt med lime pushenka.
  Og det gør ikke ondt kål clubroot, forår i 200-liters fad kok, "bouillon»: 3 kg af kalk indsætte fuld tønde vand. Omrøring, jeg forlader for en dag. Om aftenen, når de lander i en brønd hælde en liter krus "suppe" i skidtet plantning kål presser jorden og hældte en kop. For en sæson tre vanding.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.