6

6 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  RRP

  svar
 2. Anna

  Hej Fortæl mig, tak, hvad er en bunke pærer på kvede? Og hvad mere kan dette dyr være? At sådan en pære (i kvede) vil være med de bedste smagskvaliteter? Hvordan smager det, frostmodstand? Jeg vil være meget taknemmelig for svaret. Tak.

  svar
 3. Læseren (nitsa)

  - Der er ikke noget overraskende i dette. En vild pære, der vokser fra et frø, blomstrer normalt ikke tidligere end i 10 år efter plantning. Nogle gange blomstring skal vente og længere. Grafted ind i kronen af ​​en vild pære sort, sensing indflydelse fra "savage", har heller ikke travlt med at bære frugt. Vent, høsten bliver. Men hvis du ikke vil vente, kan du plante de resterende grene med sorter.

  svar
 4. Læseren (nitsa)

  I haven vokser en pære dyrket af et frø. Da træet blev dyrket, plantede han flere stiklinger af Zukrovka i kronen og forlod 2-grene som det er. Træet er vokset godt (stammen er allerede 24 cm i diameter), men der er stadig ingen frugt. Det sidste 3 år på podede grene fremkommer adskillige blomster, hvoraf 1-2 pærer vokser, og grene, der ikke er blevet vaccineret, har aldrig blomstret. Hvad er årsagen?

  svar
 5. Læseren (nitsa)

  - Stiklinger skal placeres på modsatte sider af kløften ved siden af ​​barken, således at lagene af kambium i rod og prievo kombineres. Hvis bestanden er meget tyk, kan du lave en korsformet opdeling og indsætte 4 stiklinger. De bør skærpes
  med en kile, en smal side uden en bark til at placere dybt ind i kløften og bred (med bark) - udad. Og vaccinationen i spaltningen kan med succes erstattes af podning bag barken (den udføres under sap flow), hvor grundstokken er beskadiget meget mindre.

  svar
 6. Læseren (nitsa)

  Hvordan placeres stilken korrekt, når den graftes ind i en spalt, hvis den er flere gange tyndere end scion?

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.