7 anmeldelser

 1. Alexander Kozak

  Begyndte at forsvinde boxwood, buske til 10 år. Bladene bliver gule og vride, spidsen af ​​skudene udtørret. Wreckers bemærkede ikke. Sådan redder du planter?

  svar
  • OOO "Sad"

   Meget ligner nekrose. Det kausale agens for sygdommen - en svamp, de sporer, som spredes via luften. Som et resultat, unge skud og blade tørre op. Det er ikke let at gemme buske, men du kan udvide livet. Nu skæres grenene til at tørre op det levende væv og straks behandle planterne med fungicid (f.eks mancozeb) for at få instruktioner. Sørg for at fjerne fra buskeplanterne planter (blade, kviste). Hvis der ikke er frost efter 14 dage, gentag behandlingen ved plus temperatur.

   Boxwood bør forynges hvert år - så der er mere chance for at undgå trusselen om sygdom. Den første frisør er fra slutningen af ​​april til begyndelsen af ​​maj. Det er nok bare at rette kronen lidt og skære nye skud. Så til efteråret skærer buskene omkring en gang om måneden (ikke oftere).

   Desværre, de planter, der overlever, vil nu skulle altid håndtere fungicider tidligt på sæsonen, begyndte ikke at vokse, indtil de unge kviste. Skadedyr kan ikke lide buksbom, men nogle gange svage buske fundet spindemider, myg, eriococcidae et al. Mod dem, skal du bruge et insekticid (Iskra, Ak-tara, aktellik) i henhold til instruktionerne

   svar
 2. Tatiana Gorshkova, Rostov-til-Don

  I slutningen af ​​juli, fundet på bladene boxwood mørkebrune pletter. En uge senere, på disse steder blev kvistene barre, skrumpede eller svarte. Jeg bemærkede ikke wreckerne. Hvad kan det gøre?

  svar
  • OOO "Sad"

   At dømme efter de beskrevne symptomer, bliver din kasse ramt af en farlig svampesygdom forårsaget af en svamp kaldet Cylindrocladium buxicola (på russisk lyder det som en cylindrisk cylinder af et slæbebånd). Det menes at denne patgen blev bragt til os fra Amerika. Sygdommen manifesteres oftest om sommeren, spredes i varmt, fugtigt vejr i flere dage: Bladene er dækket af pletter, tørre og falde af. På skuddene er der en sort belægning, striber. Planter, i sidste ende, omkommer.

   Forebyggende foranstaltninger

   For forebyggelse er det vigtigt at sikre tørhed af bladene af boxwood, ryst dem efter regn.
   Du kan ikke tillade kronens fortykkelse.
   Behandl planter om foråret og sommeren med kobberholdige fungicider (som anvist).
   Kompleks af foranstaltninger til redning
   Cardinal trimning buksbom ved hvilken blottede skyder helt brændt og fjernes sammen med nedfaldne blade, med det øverste lag af jord (ca. 10-15 cm) under anlægget er erstattet af en ny - sund. Det gamle lag af jord er også genstand for ødelæggelse.

   Behandling af syge buske med stærkt effektive fungicider "Signum" og "Bumper. Super "(ifølge instruktioner) med en periodicitet på 8 dage, alternerende præparater.
   For at planterne skal komme sig bedre efter sygdommen, er det tilrådeligt at fodre dem lidt med en fosfor-kaliumgødning (for eksempel superphosphat og kaliumsalt ifølge instruktioner).

   svar
 3. Arina Katina

  Sådan udskiftes kassen?
  Inspireret af fotos af smukke velplejede haver med lige-klipte buskasser, plantede jeg denne plante på min plot. Men frosten og ilden gav ingen chance for, at min busk skulle vokse. Er der et alternativ til disse stedsegrønne smukke mænd?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Udskiftning af boxwood kan tjene som en yew spiked med en række 'Nana' - en evergreen dværg busk med bløde tykke nåle. Han tolererer godt en hårklippning, vokser langsomt (årlig vækst er mindre end 5 cm), jorden er ubehagelig, skygge-tolerant, frostbestandig. God til disse formål og mahogni padubolistic - en stedsegrøn plante med smukke blomster og spiselige frugter.
   Dog tåler hun ikke et hårklipp. Du kan forsøge at vokse helligdom: byen (Caroline Upright, Tastigiata, Convexa) eller Myserve (Blue Maid, Blue Angel, Blue Princess, Blue Princess). Helligens frugter holder på buske hele vinteren. Imidlertid er det ønskeligt at beskytte disse planter. Nice og sådanne nåletræer som dwarfish thuja, junipers. Fra løvfældende planter til skabelse af krummer egnet til en ambulance.
   Hun har små blade, der fortsætter indtil det sene efterår, hun er uhøjtidelig og tolererer perfekt en haircut. Det er værd at være opmærksom på de flerfarvede dværg sorter af barbær Tounberg ('Bonanza Gold', 'Atropurpurea Nana', 'Bagatelle, Kosold').

   svar
 4. Michal Ivanych

  Levende hække fra hårdttræ
  Fordringsløs stedsegrønne løvfældende buske - Buksbom, Mahonia, kristtorn, kulde-resistente sorter af rhododendron - er ikke bange for sne og kulde om vinteren ikke droppe sin sommer påklædning. Desuden kræver deres løv selv en snedække fra solstråling. Derfor kaster jeg med vilje på de stedsegrønne løvtræer, der vokser i min dacha, snehætter, hvorfra de kasket ser ud.
  Hvis du vil oprette en stedsegrønne hedge eller have figurer, vil du ikke finde mere egnede planter. Disse hårdttræ har en tæt krone og tolererer let beskæring.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.