5

5 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Madlavning gladiolus knolde til plantning, holde dem 12 timer i vandig opløsning "EPIN. Ekstra »(2 dråber / 100ml) eller 18-20 timer i opløsning" zircon »(2-4 dråber / 100 ml).

  Dette vil bidrage til et hurtigere og mere venligt udseende af kimplanter.

  svar
 2. Zhanna Ivanovna BEETLE

  Medarbejderen på arbejdspladsen gav mig gladioliens børn, men sagde, at hun ikke havde plantet dem på stedet i to år.
  Jeg tænker: er det umagen værd at plante dem, og hvad hvis de ikke spire efter en lang opbevaring, og jeg taber bare tidspunktet for landing?

  svar
  • Jeanne

   Din frygt er forgæves. Det er kendt, at børn gladiolus, der blev gemt i de rette betingelser, 2-3 år, er i stand til at spire og producere frøplanter hurtigere end frisk plantemateriale. Før du lægger dine børn, skal du undersøge dem omhyggeligt. Hvis de har en tæt, intakte flager, så kan du sikkert plantet dem, de er sikker på at spire.

   svar
 3. gæst

  Du ønsker et selskab favorit gladiolus ikke tyndet ud, og du var tilfreds med blomstring i det næste år? Giv dem en sikker dvaletilstand. Knolde opbevares ved en temperatur ikke sænkes 3-9'S og 60% luftfugtighed i kælderen (i en kasse), eller på den nederste hylde i køleskabet er beregnet til grøntsager og frugter (i en papirpose). To gange om måneden, skal du kontrollere plantemateriale og fjerne forkælede knolde. Til forebyggelse af infektioner i en beholder gladiolus put skrællet hvidløgsfed har antibakterielle egenskaber.

  svar
 4. læser

  Vi desinficerer gladiolus knolde
  Ved min dacha gladioli vokse stort og sundt for at misunde alle naboer. Dette skyldes stort set, at pærerne jeg desinficerer, ikke kun før plantningen, men også under opbevaring. Desuden er det ikke svært at gøre dette, og i mindst en weekend kan du finde tid.
  Vi søger knolde. De, der begyndte at forringe, slette og al anden behandling, ødelagde fra deres overflade putrefaktive bakterier. For at gøre dette skal du koge vandet og afkøle til en temperatur på 55 °. Vi hæver lidt kaliumpermanganat til opløsningen er farvet i lyserød farve. Der sænker vi de første små pærer af gladioli (babes). Opbevar dem i opløsning indtil 10 minutter. Bag dem - store pærer. Desinficere dem længere, op til en halv time. Med den samme løsning vasker vi beholderen, hvori gladioli blev opbevaret, og tørres af.
  Alle pærer skal tørres forsigtigt. Jeg råder dig til at sætte dem på en flannel, der absorberer fugt godt. Og når vandet løber, skift pærerne til avisen og tør det der. Derefter skal helt tørrede pærer lægges tilbage i en ren beholder til opbevaring til forår.
  Marina Sosnina

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.