Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. M KRYAKIN, landskabsarkitekt, Samara

  1. Du bør ikke starte med et køb, men med en plan. Hvis noget ser smukt og dyrt ud, betyder det ikke, at det (og især din have) er nødvendigt for dig. Først - et diagram over hele plottet med arrangement af figurer, og først derefter, efter syv måling ud, kan du se på køb eller begynde at lave.
  2. Tænk over baggrunden. Små dekorative sammensætninger ser bedst ud i åbne rum. Og individuelle figurer - på bøjningen af ​​stien, mod baggrunden af ​​et lavt kunstnerisk hegn eller havudseng. Nå, hvis velstand giver dig mulighed for at erhverve en figur af bronze eller marmor, så som baggrund skal du have grønne af høje træer eller barberet i almindelig stil buske. Fountain - men ikke plastisk, men sten.
  3. Tallene svarer til stilen. Og hvis du ikke har nogen stil endnu, skal du oprette en. Så bør de have rustikke træfigurer være fine folkemusik karakterer, kæledyr og andre genstande fra tidligere tider, såsom vognhjul eller et træ tønde. En mere kompleks stil, for eksempel moderne, tillader de mest bizarre sammensætninger af metal, sten eller beton. Men vi har brug for en professionel tilgang.
  4. Og stedet. Så vær venlig at beskytte Venus statue med keramisk amanita.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I år købte vores familie et tomt med et sommerhus. Og siden op til dette punkt har vi aldrig behandlet jorden, jeg vil gerne vide, hvor jeg skal starte, eller endda ved ikke, hvad jeg skal gribe i første omgang? Jeg har altid drømt om at skabe en blomsterhave på mit websted. Nu er der et plot, men der er kun spørgsmål med blomsterhave.

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Ingen producent, der ikke ønsker at se på dit websted storslået blomsterhave, glædeligt øjet fra tidligt forår til sent efterår. For dette er det nødvendigt at vælge et sortiment af planter, at passe godt på dem og få erfaring. Pladser til dekoration af blomsterbed bør placeres i de mest undersøgte hjørner af dit websted (centrale spor, rekreative områder, foran huset).
   Før du begynder at plante frø af blomsterafgrøder eller plantning af kimplanter, skal du være opmærksom på jordens mekaniske sammensætning og frugtbarhed. Hvis der er mange hestestænger på plottet, hestesorrel, så er jorden sur. En sådan jord er perfekt til hortensiaer, rhododendroner, muscari, for de fleste årlige blomsterafgrøder. Til pioner og roser skal sådan jord kalkes. Hvis vandtabellen ikke er dyb på jorden, skal der drænes ved plantning.
   Det er vigtigt at være opmærksom på belysning område, men selv i de mest dunkle hjørner kan plantes afgrøder såsom liljekonval, periwinkle, Tagetes (morgenfruer), duftende tobak.
   Når du planlægger et haveplot, skal du ikke glemme dekorative buske, der vil dekorere ethvert sted. Særligt smuk chubushnik, rhododendron, forsis, spiraea.
   For første gang administrere planter, der er lette at passe på, og så begynde at udvide området. Så du vil redde dig selv fra mulige fejl i processen med plantedyrkning.

   svar

Forlad feedback, kommentarer