Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  græsplæne med tusindfryd
  Fordringsløs skabe blomstrende græsplæne fra frø-baserede blanding Bellis perennis, engrapgræs, svingel, rød og rød hårlignende ændret. Daisies er lysende, vinterharde, vokser godt på fugtig jord. Lav et lillefarvet gulvtæppe, især dekorativt i blomstringsperioden med lilla. Ved sommers begyndelse fortsætter blomstringen i skyggefulde områder.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Tegning blomstermønstre
  Bulbous planter kan plantes med et smukt mønster. Det kan være en cirkel, et hjerte eller et hvilket som helst andet symbol, der fortæller dig fantasi. Tegn et mønster på jorden med sand eller en pind og spred pærerne langs de givne linjer, tryk let på jorden (foto til højre). Vigtigt: For de fleste sorter er dybden af ​​plantning lig med de tre diametre af pæren selv. Hvis jorden er clayey, planter planter på 2-3 cm over, og hvis sandy - på 2-3 cm dybere. Tip: Arbejde er bedre at lede fra bagsiden af ​​blomsterbedet til forsiden eller som i vores tilfælde fra midten til den ydre cirkel. Og det er godt at bemærke grænserne for plantning af pinde, ellers i foråret, plantning af et nyt parti af pære, du bryder ikke blot mønsteret, men beskadiger også de allerede plantede løg.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vi byder på to kreative måder at dekorere en græsplæne med forårspungende pæreplanter.
  1 Crocuses, småblomede påskeliljer, muscari eller snebold kan plantes i små grupper. For at gøre dette skal du på stedet, der er valgt til det lyse firma, fjerne græsset (skære det forsigtigt med en skarp skovl) og et lag jord (tykkelsen afhænger af dybden af ​​plantningen). Derefter plantes pærerne og observerer den nødvendige afstand imellem dem (sædvanligvis angivet på pakken), fyld med jord, returner "patch" fra plænen og pund den. Derefter placeres en landingsbrønd.
  2 vilde arter af krokus og tulipaner og narcisser poetisk og almindelig vibeæg vil se meget imponerende på græsplænen, hvis pærerne ikke er plantet i grupper, og tilfældigt. Denne græsplæne værdsætte naturlige skønhed. Og at planterne vågner op tidligt om foråret, plant dem om efteråret. For at gøre dette skal du tage en håndfuld pærer og kaste dem over græsplænen. Hvor er faldet, der og plant! Huller i plænen den nemmeste måde at gøre specialværktøj til plantning pærer - en hul kegle eller belagt med metal pinde. Og glem ikke at vand!

  svar
 4. Ludmila

  Vi købte et meget forsømt plot. Der var en masse affald, grene, sten - og næsten ingen landinger. Det tog to år for det. at landet mere eller mindre er i orden (til landet, de kom kun i weekenderne, andre dage - på arbejde).
  Først rengøres og graves territoriet foran huset og. fordi tiden til at beskæftige sig med blomster ikke var, så en plet af græsplæne. Webstedet viste sig selv, det ser meget pænt ud. Men selvfølgelig. Jeg ønskede også blomster. De besluttede ikke at oversætte græsplænen, men at lave flere blomsterbed direkte på den.
  Alle planlagt. Et blomsterbed (centralt) skulle have været rundt i baggrunden - rektangulært langs hele længden af ​​siden og to små trekantede blomsterbed - foran.
  Det første vi gjorde var at måle alle blomsterbedstørrelser med en ledning. Skovlen drog straks konturer langs plænen. Yderligere lag af græstørv fjernes og taget ud formularfelter blomsterbede jorden til en dybde af 40 cm. Viste kotlovanchiki geometriske former. Arbejdet meget omhyggeligt for ikke at trampe ned græsplænen. Den skåret torv og jorden blev taget ud af grunden.
  I de resulterende depressioner lagde dræning:
  grus og sand. Med dræning vil planternes rødder aldrig rådne, fordi vand (regn eller vanding) ikke stagnerer. På toppen af ​​dræningen sættes jorden, blandes med humus. Blomstrøerne blev lidt hævet i forhold til græsplænen - idet der tages hensyn til det faktum, at jorden vil afregne. Blomstrødene blev lavet fladt, og smalle grøfter blev gravet rundt om kanterne, så vandet ikke dryppede på plænen, når de vandede. En rektangulær blomsterhave i baggrunden blev plantet med hvide pæoner. På siderne, buske "støttet af to jasmin buske.
  Der blev planlagt trekantede blomsterbed til lavvoksende tæppeplanter. Der plantede vi en antenne (kattens fod), artemisia, santolin, cineraria, echeveria. I det overordnede billede ser de meget dekorative ud.
  Bøsninger af roser blev plantet i en runde seng. I midten er der høje, i midterdelen - lavere karakterer, og ved kanterne - undersized.
  Alle dele af vores blomsterhave ser meget harmonisk ud. Du kan ikke engang sige, hvilken af ​​blomsterbedene var bedre - de er kun en helhed.

  svar

Forlad feedback, kommentarer