3 anmeldelser

 1. Anna Vasyukova, Pushkino

  Hvilke planter vælger en blomsterhave i sølvfarvede toner?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   For at oprette en blomsterhave, skal du bruge en plante med tyk hvid skygge - (. Særligt imponerende sølvgrå form, filtet f tomentosa) antenpariya brændenælde, eller kattens pote, malurt Steller, Louis Schmidt, Stachys uldne, eller mullein, cineraria søs, edelweiss alpine og sibiriske, bibersteins felter og felter.

   svar
 2. Elena SOMOVA, Dmitrov

  Blomst seng i en snehvid kjole
  Jeg kan lide hvid farve - det forbinder mig med renlighed og en ferie. Derfor har jeg ved dacha designet en blomsterbed, hvor jeg har snehvide blomster.
  Når man ser på denne skønhed, husker du brudens kjole, ballerinaens kjole. Især ligner dansernes nederdele blomster af terry påskeliljer. Jeg kan godt lide den klasse, jeg giver. Ved plantning pærer i bunden af ​​graven hælde groft sand, for at undgå stagnation af vand. For at danne flere blomster og stængler er stærke, smuldrede efter sneen smelter en lille smule omkring plantning komplet gødning og vanding. Anden gang jeg gør sådan fodring i slutningen af ​​august. Jeg plantner plantningen i midten af ​​oktober med tørv og løv, så pærerne er godt vinterede.
  I stedet for påskeliljer kommer hvide iriser. Da rødderne af disse farver kommer op til overfladen, for vinteren mulching dem med tørv eller jord. Ved plantning lave et hul, hæld i det et dias og sand, udjævning rødderne, plantning iris jordstængler. Jeg fodrer med flydende mineralgødning - organisk denne plante kan ikke lide.
  I stedet for iriserne kommer hvide have liljer. Bedst af alt, de vokser på rige jordarter, så jeg jævnligt hælder på blomsterkransen humus. Afslut tiden for hvidt blomstrende krysantemum. De tildeler et solrigt sted i blomsterbedet. Ved 1 kvm. m am gør 3 aske glas, 5 kg af humus og 2 kunst. l. nitrophosphate. Jeg er meget glad for min hvide blomsterbed!

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.