3 anmeldelser

 1. Alexander

  "Bedre om efteråret." Nu er der en hvileperiode, og planten vil være i stand til at bevæge sig væk fra stress. Men rosen skal være i tide at tage rod for frosten, ellers vil den dø. Som regel dannes unge rødder inden for to uger efter plantningen. Før frosten begynder, skal de have tid til at temperere, og yderligere sænkning af temperaturen tillader ikke rosen at bevæge sig i vækst. Normalt anbefaler jeg, at du graver en pit 40x40x40 cm til plantning af en buske, men overvejer størrelsen af ​​rodsystemet. I plantningskassen sættes 1,5-2 skovle af humus og nødvendigvis hælder det godt med vand.
  Forlade på buskroserne to eller tre af de mest kraftfulde skud, afkort dem halvt, resten skåret helt ud. Når plantningen røtter spredes, strammer jorden tæt på bushen med dine hænder. Planterbuske fylder rigeligt med vand (+ 16-18 grad.) Og sørg for at skumme. Dette beskytter bunden af ​​skuddene fra tørring og hjælper med at holde fugt i jorden.

  svar
 2. Inna

  Hvornår er det bedst at transplantere en stor busk af en stubbet rod-rosenkrans - om efteråret eller foråret?

  svar
 3. gæst

  Reproduktion af roser ved stiklinger

  Jeg vokser eksotiske roser, og i sidste år måtte jeg høste mange stiklinger.
  I slutningen af ​​juli - begyndelsen af ​​august afskårede jeg de falmede skud fra dine yndlings sorter. Skud skæres i stiklinger med 3-5 internodes,
  det nederste snit er i en vinkel på 45 °, og den øverste snit er lige, 2-3 cm over den øvre knap. Så slettede hun bladene gennem en.
  Stiklinger faldt i 2-3 i en opløsning af heteroauxin, så faldt dem i en æske sand dækket med en film - et drivhus i penumbra i haven. I dette tilfælde bør 2-3 nyrer være under jorden for hver stiklinger.
  I 2-uger sprøjte jeg stiklinger 5-6 en gang dagligt og derefter skåret til 2-3 gange. For vinteren stikkede stiklinger i drivhuset, stænkede med jord, opvarmet med blade. Om foråret blev jorden ransacket og plantet bladene med jordklods. Alle stiklinger har med succes taget rod!
  Elena Sitnichenko

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.