2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Dmitriy GLUSHCHENKO, Yaroslavl

  Når for meget frugt er bundet på et æble eller pære, slipper jeg af med en del af æggestokken. Dette øger afgrødens kvalitet, beskytter grene fra skrot, reducerer sandsynligheden for spredning af sygdommen.
  Nogle af de overskydende frugter kastes af træerne selv. Jeg hjælper dem i denne: når æbler eller Grushki i diameter nå 2-3 se, fra tid til anden obtryasayu træer til de syge og de svage frugt faldet. Alt, der faldt, jeg samler og renser i komposten.
  På de grene, som jeg når, skærer jeg manuelt æggestokkene. Sørg for at fjerne den anden og tredje frugt i sokler, kun efterlader de største eksemplar. Jeg forsøger at sørge for, at mellem den voksende frugt var mindst 15 cm i gennemsnit på en gren af ​​et ungt træ bør være 7-8 fostre og voksen -. 13-15.
  Når en kone finder mig til udtynding af frugt, kalder jeg sjovt mig en "wrecker". Og jeg ved, at uden sådanne "sabotage" kan vi ikke vente på store og søde frugter.

  svar
 2. gæst

  Det viser sig, at den enkleste teknik, der har råd til selv en nybegynder til havearbejde, for at fremskynde starten af ​​frugtsætning i frøplanter af frugt afgrøder.
  Det blev opfundet af den fortjente agronomer af Rusland Vladimir Susov. Efter anvendelse i praksis kan jeg attestere: Metoden fungerer perfekt.
  Hvad skal jeg gøre? I sensommeren skal fjerne ved kimplanter skyder, forlader stærkeste længde 0,5-1 m. Afstanden mellem deres ender bør være mindst 0,5 m. Derefter øvre ikke forveddet del (ca. en tredjedel af længden) af disse skud er nødvendigt at bøje en ring, bundet ende til samme gren garn. I foråret næste år skal udflugten frigøres fra strømpebåndet.
  En sådan simpel betjening fremskynder modningen af ​​skud og lægningen af ​​frugtknopper på dem, især inden for den ring, der dannes af os.
  Derudover øges vinterhårdheden hos både de bøjede grene og træet som helhed.

  svar

Forlad feedback, kommentarer