2

2 anmeldelser

 1. Masha

  Jeg kunne godt lide drue-sorter-Arcadia-Pleven-Harold-Bulgarien-gourmet og den anden, der endnu ikke har haft tid til at prøve, jeg har også prøvet at vokse fra stiklinger, gav mig en meget god høst af druer, meget, og jeg selv gerne stillingen besat sadovodstvom- Michurin var ikke værre end min have, at langt ude-plantet og voksede så alt er fint alle naboerne selv spekuleret, og hvordan det, og stemningen løfter da hun var tilfreds med hendes voksne høst var i fuld gang bare energi og ønsket om at diversificere blev noget i haven.

  svar
 2. Alexander P

  Meget ofte i mange gartnere er det muligt at observere følgende billede: druerne vokser sig selv og uden pleje, beskæring, gødning og så videre. Det vokser i en sådan grad, at det allerede ligner, snarere en vild kultur, der kun kan give på grund af nogle få skud.
  Nogle gange, når de vokser, anvender sommerbeboere i praksis al viden om pleje af druer. Ja, vinen giver dem gode udbytter, men det kræver meget energi og tid. Blandt andet kan man aldrig gætte, hvad sommeren vil være, og vejrforhold er en vigtig nuance.
  Ja, alle venter på en god høst. På grund af sin egen beskæftigelse er det derfor nødvendigt at arrangere en vingård på en sådan måde, at den vil gøre os uden for det maksimale.
  Vi køber kun høj kvalitet plantemateriale.
  På markedet kan du løbe ind i defekt, syg og uegnet til plantning af kimplanter. Af denne grund anbefales det kun at købe plantemateriale i dokumenterede kilder.
  Som vi alle, i tillæg til sommerhuset sager bebyrdet med daglige pleje, når du køber druer, er det ønskeligt at give fortrinsret til planter, som er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for skiftende vejrforhold og sygdomme.
  For den vellykkede dyrkning af druer er det rigtige valg af plads til fremtidig plantning ikke den sidste. Denne kultur foretrækker veloplyst sol og er tilstrækkeligt beskyttet mod vindområderne med godt drænet jord. Hun vil føle sig fantastisk på husets sydmur eller på et hegn mod syd.
  Jorden under vingården skal altid holdes ren og ryddelig. Nogle gartnere ty til hyppig løsning af plantager for at løse dette problem, men det er ikke den bedste vej ud af situationen. Du kan plante jorden mellem rækker, for eksempel græsplæne og i ledige partier for at opdele sengene, hvor de vegetabilske afgrøder vil blive dyrket.
  Den vigtigste ting, hvorpå vellykket dyrkning af druer afhænger, er evnen til korrekt at danne en buske. Det er værd at bemærke, at det er let nok at lære en gang for alle. Hvis du forstår principperne om beskæring af druer, så vil de resterende problemer for dig være en lille smule.
  Ønsker regelmæssigt at indsamle rigelige druer høst, ikke forsømmer forarbejdning af vinstokke fra skadedyr og sygdomme, og det gælder også de mest resistente sorter. Spraying udføres fortrinsvis mindst to gange om året.
  Hvis du vil have dine buske til at udvikle sig korrekt, husk at vanding og fodring er meget vigtigt for denne kultur.
  Når der dyrkes frostresistente druesorter, anbefales sidstnævnte til vinteren at dække med film, halm eller jord.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.