3 anmeldelser

 1. Alla Vasilyeva OSIPENKO, Kharkov

  Efter at have modtaget et stort indtryk fra adskillige breve med entusiastiske svar om brugen af ​​den berømte Bessarab-løsning i haven, besluttede jeg at anvende den. Jeg forberedte dette præparat flere gange, men den "mærkevarer" bomuld, da jeg åbnede beholderen med opløsningen, viste sig kun, når jeg brugte valle lavet af helmælk med min egen hånd. Og jeg havde nogle spørgsmål.

  Skal der altid være bomuld? Hvis det ikke er tilfældet, betyder det, at det er nytteløst at forarbejde planter med en sådan løsning? Hvor lang tid tager det at insistere, og hvor længe forbliver det gyldigt?

  Og med jordbær har jeg en virkelig ulykke - det er næsten fuldstændigt rengjort af dens khrushch. Nå, jeg kan ikke få denne skadedyr ud: selv en opløsning af ammoniak tager det ikke, for ikke at nævne engang "energiske" specielle præparater. I år planter jeg en lupin omkring senge - hvad hvis det hjælper? Kære sommerboere! Der er måske stadig nogle effektive midler?

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Anatoly Petrovich beskrev detaljeret den nye teknologi for dyrkning af grøntsager ved hjælp af den biointensive metode fra den amerikanske bonde John Jevons. I slutningen af ​​brevet bad han om at rapportere resultaterne af brugen af ​​denne metode. Jeg anvendte alle anbefalingerne nøjagtigt og fik et glimrende resultat! Jeg kan ikke estimere stigning i udbytte i procent, da det ikke var muligt at sammenligne denne metode med kontrolvarianten, men det faktum, at udbyttet er meget højere end normalt, er et faktum.

  Jeg anbragte den mikrobielle opløsning begge under roden og sprøjtede den på bladene. Især denne metode påvirket courgette, græskar, agurker og tomater. Aeronauts squash steg til 3 kg stykke, og der var mange af dem (på pakken er deres vægt angivet til 1,4 kg). Sibiriske tidlige modne tomater i drivhuset voksede op til 2,5 m, og frugtvægten nåede i gennemsnit 1 kg, og der var 8-10-enheder på bushen (bushens højde til 0,75 m blev angivet på bushen, vægten af ​​frugterne var 100-110 g, høst fra busk - 1,2 kg). Så bedøm for dig selv.
  Jeg brugte den mikrobielle løsning til både rod og bladfoder af træer og buske. Især godt er æbler, blommer og druer. Så metoden fungerer. Enkelhed og billighed er ekstraordinære, for ikke at nævne økologi!

  svar
 3. håber

  Vi, truckers, har en negativ egenskab: vi styrer ikke de sædvanlige kulturer korrekt, men vi strækker os allerede, åbner øjnene og planter noget eksotisk, usædvanligt. Og vi gør det ikke engang at overraske vores naboer. Og hvad? Jeg kender ikke mig selv. Vi synes tilsyneladende at søge eventyr for vores ... sige, hoved, kaste tid og styrke. Det skal være i blodet. Men det synes så nemt at spørge dig selv et simpelt spørgsmål: "Har jeg brug for det?"
  Jeg vil gerne dele nogle af mine oplevelser.
  Jeg plantede spinat jordbær, men i familien blev han ikke vant til - ingen kunne lide det. Det er mig, at en venes smag og farve ikke er.

  Såning agurk græs, eller borago. Nå, det er ingenting - nogle gange bruger vi det i salater. Men for at tage sig af hende stoppede jeg, hun vokser nu ved min selvfrøede, revitaliserer haven.

  Jeg bragte nogle lupin buske og plantede dem i blomsterbedet. Tiden fjernede ikke blomsterne, og alt blev overvokset med denne plante. Hvad tænkte hun på? Hvad ønskede du at opnå? I min have ville jeg klare denne invasion, men et par buske blev taget af en nabo (også en eksotisk fan), og nu kommer de konstant til mig fra sit websted. Så vi løb ind for både for, hvad vi kæmpede for.

  Jeg var interesseret i rød sorrel. Jeg såede i haven, men han gik ikke op. Senere fandt jeg en plante i mellemkanten. Hun transplanterede den til blomsterbedet og rensede ikke frøet i tid. Hvad der skete da ... Alt rundt var overgroet med sorrel. Det er selvfølgelig meget dekorativt, men det smager ikke som det. Ja, det er ikke for ingenting, at de siger, at skønhed er en frygtelig kraft.
  I min have, men den svøbe er blevet uskadelige udseende blomst vækst 15-20 cm blade, der ligner kløver, roer farve, og små små gule blomster. Jeg bragte det selv ved et uheld. Vedtaget med kimplanter af andre blomster. Og denne fremmede fyldte hele haven. Ikke alene forøger han tilsyneladende selvfrøet, han har stadig små krybende rødder.
  Hvorfor taler jeg denne samtale? Og jeg ønsker at stemme en anmodning til alle: smukt fortæller om en plante, skriv om deres aggressive egenskaber. Og så har vi nok arrogante, urepressible ukrudt (som for eksempel hvede og fyr), som, selvom de kan kaldes lægeplanter, stadig er affaldssteder. Og det er meget svært at bekæmpe dem (hvis det er muligt). Generelt er alt godt i moderation.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.