3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  HVORDAN BESTEMMER AGE AGE FROM CURBINE?

  Vi bliver ofte stillet dette spørgsmål. Årlige vinmarker er skud, der er vokset over sommeren (lige kviste af forskellige længder uden sidegrener). Vælg 4 kraftfulde (den længste og tykkeste), resten vi sletter. To-årige dannes næste sommer. Skuddet frigiver laterale grene og vokser i længde og tykkelse. Disse kviste er tilbage som det er eller vi fjerner gevinsten, der forhindrer andre grene eller fortykker busken. Ældre grene. På grænsen af ​​etårigt og toårigt træ er tykkelser langs grenens omkreds synlige. Jo ældre det er - så længden af ​​et års vækst er mindre og højere sandsynligheden for skader på glasset. Resultatet er, at skorpen mørkner og falmer, hvilket allerede ses om efteråret. Derfor beskadiges de beskadigede grene først og brændes.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Nogle gange er gartnere overrasket over, hvorfor vinmarken efter et par år med rigelige frugtsdyr; Udbyttet er lavere, bærene er mindre. Årsagen - i forkerte landbrugsteknikker.
  Bressen skal skære og formes regelmæssigt. Hvis du ikke gør dette, bliver busken tyk, bladene er dårligt oplyste. Og dette påvirker direkte faldet i udbytte, bærernes størrelse og kvalitet. Det samme billede opnås ved plantning af en vinmark i skyggen af ​​træer eller bygninger.
  Del vores erfaring; i efteråret (eller om foråret før vegetationens begyndelse) undersøges busken, og først og fremmest skærer vi syge grene ud. Så fjerner vi de gamle (alderen er mere end 4-x
  år), og også overflødigt, som tykker en busk og rører andre grene. Beskæringsformlen: Vi forlade på bush 12 grene - 4 årlige, 4 to-årige, 4 tre-årige.
  Forresten er der en opfattelse af, at treårige grene skal skæres ud. Vi blev i praksis overbevist: deres udbytter (selvfølgelig hvis de er sunde) er ikke lavere end de toårige, så vi forlader dem. Men vi nærmer os forskelligt afhængigt af sorten: For eksempel i den sene Perun-sort på treårige grene er frugtbevægelsen markant reduceret. Hvad er brugen af ​​at forlade dem? Men sorten Dachnitsa selv fire-årige er tilfredse med høsten.

  svar
 3. Olga Petrov, Krasnodar

  Hvornår skal du klippe frøen?
  Efter at du har høstet vinmarken, kan du skære buske. Ved systematisk beskæring afhænger rigelige og, endnu vigtigere, regelmæssig frugtsætning. Beskæring er væksten af ​​nye og stærke basale skud, som også er kendt som skud af fornyelse. Ved beskæring kan begynde inden 5-6 år efter plantning, som i de første 3-4 år i aktivt voksende busk landmasse. POSP beskæring bør forblive 4-5 gode, sunde, stærke grene (deres alder fra 1 4 til PET).
  Alexey Petrov, Kolomna

  svar

Forlad feedback, kommentarer