7 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg binder unødvendige cd'er over haven. De skinner, deres fugle er bange og flyver ikke op til haven.

  svar
 2. AS SERGEYEVA, Vsevolozhsk by, Leningrad-regionen

  Jeg så en jordbær med lyserøde blomster på udstillingen. Køb bange - pludselig er det kun et prydplante?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Dette er en ret ny sort, det hedder Tarpan. Men det er ikke jordbær, men storbær jordbær. Planten er meget dekorativ: med rigtig pleje blomstrer den og frugter hele sommeren, lyserøde blomster og modne bær pryder hver buske. Perfekt til altaner og vindueskarme. Føles perfekt hjemme, i en gryde. Du kan for eksempel placere i børnehaven: og smuk, og barnet lærer at pleje planten, vil se, hvordan frøet vokser fra frøet, blomstrer. Og der kan du spise den første bær.
   For vinteren er buske plantet i haven. Til pålidelighed kan du skjule et uvævet stof eller andet materiale, der er kendt for dig. Men hvis der er nok sne, vil det let overvintre og uden ly. Sorten er undemanding: den vokser både i Leningrad-regionen og i Sibirien. Men jeg må advare: snarere er denne bær dekorativ. Frugterne er smukke, duftende, store, men smagen er moderat sød og mættet på karakteren. Derfor kan du plante for sjælen, og høst indsamle stadig fra traditionelle sorter.

   svar
 3. Dmitry Sergeevich Popov, byen Salsk, Rostov-regionen.

  Vi udvider stængernes samling
  Du kan strække perioden for forbrug af friske jordbær i mere end en måned, plantning sorter af tidlig, midten og sen modning. Tidlige sorter (bær modner 7-15 juni) - 'Dawn', 'Tidlig Maherauha "" Kokin-lic tidlig', 'Hero', 'Sudarushka'. Gennemsnit - 'Marvelous', 'perle', 'Beauty', 'Hope', 'Ruby vedhæng' 'Tsarskoje Selo', 'Festival'. Senere - 'Borovitskaya', 'Zenga Zengana', 'Talisman'. Varianter med tæt kød tolererer godt transport: 'Zenith', 'Cinderella', 'Pendant', 'Red Gauntlet'.

  svar
 4. Mikhail Nikitchenko, Lipetsk

  Jordbær Transportør
  Jordbær er en lunefuld bær. Du vil tabe lidt, og høsten går tabt. Men jeg fandt en vej ud, hvordan man ikke skulle bruge hele tiden til at pleje og få en god høst.
  Udbytter til jordbær vil kun være andet, tredje og fjerde år efter plantning. Og for at hele tiden ikke opdatere landingsstedet gør jeg det. I efteråret forbereder jeg en have. I slutningen af ​​februar så jeg jordbær til frøplanter i en kasse. Om foråret er den forberedte seng delvist opdelt i 4 dele. På den første plantning kimplanter, resten af ​​frø si-deratami. Harvest i det første år vil være ubetydeligt, men vil give plantemateriale til det næste år.
  Cedar såning 2 gange per sæson. Først sår jeg korsdyr, som jeg lugter i begyndelsen af ​​blomstringen. På deres sted planter jeg bælgfrugter. I august slår jeg ned bælgfrugterne, graver gennem sengene, bringer i organikken. Ved jordbæret fra den første del af sengen vælger jeg en kraftig overskæg og planter den anden del af haven med dem. I næste sæson høster jeg en god afgrøde fra den første del af sengen og en lille fra den anden.
  For 3 år kommer jeg til enden af ​​haven. Når den sidste del er plantet med et overskæg, er den første tildypning, jeg plantager siderats om vinteren. Så slutter cyklen, og den anden begynder.

  svar
 5. læser

  Jeg vil gerne dele en lille opdagelse. Alle ved, at jordbær og jordbær skal mulched med halm, på engelsk det lyder og "Strawberry", som betyder "strå bær." Dækket med halm, det bærer frugt bedre bær pæn og vanding skal være mindre hyppige. Men dette er tilfældet, i foråret, når jorden varmes, halm om eftermiddagen med ilden vil ikke finde. Jeg forsøgte at dække hø, men resultatet er ikke ligesom høet begynder at sværte, råd og inficere bær sygdommen. Ikke langt fra mit hus er der en bæk overgroet med siv, så jeg kom op med at dække op gangene og stier intakt stængler af siv og høje sumpplanter. Skær op med rode meget lange stilke og pakket hele deres længde og bredde af bær rækker 5-6 cm tyk. Det viste sig noget i retning af en laid-on maske netting jorden, og i cellerne i buske af jordbær. Meget praktisk var at tage sig af bær: jorden under deres fødder, takket være stænglerne, mindre beskadiget, hvorfor de overfladiske rødder forbliver intakt. Der var praktisk talt ingen ukrudt, ingen grund til at græsse.

  svar
 6. læser

  Fugle synes også om jordbær ________________
  For at skræmme fuglene væk fra jordbærsengene, brugte jeg den idé, jeg læste i bogen om landbrug.
  I hjørnerne af jordbær plaster, jeg stak stifterne omkring 1 m lang. Jeg tog unødvendig kassettebåndoptager, trukket ud af hende og trak film langs omkredsen af ​​senge, snoede omkring indsatserne, i en højde på ca. 70 cm fra jorden. Skåret fra stykker af film længde 40 cm og binde dem til en strakt film ved en afstand 50 cm fra hinanden. Film lapning i vinden, skinnende og frastøder fugle. Resultatet er, at ingen bær er bagt. Efter eksamen fra indsamling af bær film kan fjernes, så fuglene ikke er vant til det. Denne metode til skræmmende fugle jeg har brugt i tre år allerede.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.