3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Nicholas

  Og hvad er skamfuldt, hvis man i stedet for manuelle, arbejdskrævende gravegrave skal producere den med en motoblok? Nå har pensionisten ikke midlerne til at købe en dyr enhed. Og børn hvor, børnebørn, hvem kan (og skal!) Hjælpe hende med at løse dette problem? Hvis det ikke tør, bør du opgive denne ide ved at finde en kompromisløsning. Og generelt er det godt, når høsten er 800 kilo kartofler fra hundrede. Men har alle brug for dette? ..
  Intensive teknologier kan som hovedregel ikke gøre uden væsentligt arbejde. Derfor anser vi det i vores dacha gård at være hensigtsmæssigt at finde et rimeligt kompromis. Ud over de traditionelle værktøjer til manuel arbejdskraft har vi nyttige mekaniske "venner" i vores arsenal. Dette er en motoblok med et sæt hængende værktøjer, en maskine og en motorsav.
  Tidligere, da vi plantede kartofler, gav vi fortrøstning til
  læsemetode, som i dagligdagen kaldes "på en lordlig måde". Ved hjælp af en motoblok blev der skåret dybder på det markerede afsnit, hvor alle nødvendige komponenter - humus, gødning og kendte sæt af andre nyttige stoffer blev placeret. På disse pletter blev frøene lagt ud, hvorefter margenerne blev viklet med hjælp af samme motoblok. Vidunderligt! Men ... Men det tog meget lang tid at vente på, at skudene skulle dukke op! På grund af den dybe forsegling af frø er væksten langsomt bremset betydeligt.
  Der blev fundet et kompromis: Vi opgav den "lordly" måde. Og de begyndte at bruge det sædvanlige
  com, som blev manuelt skåret i små margener. Denne metode kræver lidt indsats. På billedet kan du se, hvordan den "svage" dacha kvinde klare succes med at skære mellem kartofler. Så vi foretrak den manuelle metode, som ikke er ringere end den mekaniserede ved arbejdskraft, men samtidig sikrer den hurtige spiring på grund af den lave overfladetætning. I år var vi tilfredse med kartoffelskud: de er magtfulde og jævne. Frøene steg op i 10 dage efter plantning.
  Vi bruger denne serviet i færd med at skære mellem grøntsager, når der laves senge. I dette tilfælde er en streng strækket inden for området, inden for hvilken hængslet passerer, inden det skæres. Selv niveauer opnås.
  Hvad jeg vil sige, kære feriegæster. Gå ikke til ekstremer, se efter et rimeligt kompromis. Faktisk er dine gerninger, råd og forslag resultatet af dine (mere korrekt, vores, kollektive) refleksioner og de kompromiser, der er fundet som resultat!
  Held og lykke og gode høst!

  svar
 2. Svetlana

  Min måde at plante opstod ved et uheld: Forår og sommer sidste år havde vi køligt under Irkutsk, regnen gik regelmæssigt frem til W juli. Og så kom varmen i en halvanden måned. Plantet kartofler næsten på Mitlajderu: 60 cm gennem 80 se. For hver 60 cm - to huller. Det viste sig 20 (10 dobbelt) rækker af længde 9 m hver 80 cm.
  Og i juli var der en osteochondrose, og alt arbejde steg. Halvdelen af ​​kartoflerne forblev ubehandlede. Da jeg tog chopper i mine hænder, vinkede mine kartofler en halv meter høj og spredte ud mellem rækker. Jeg sukkede og sukkede, og så forlod jeg det.
  I efteråret gravede naboerne deres Adrettu. Hun gav altid en god høst, de solgte overskuddet, men i sidste år gravede de lidt op og ikke store. Forestil dig min overraskelse, da vi gravede 50 (!) 15-liter spande af store kartofler! Og hvad er interessant, det bedste og bedste var på de ikke snavset senge! Og jeg plante Red Scarpett.
  Jeg indså, at i den tørre August tørrede de ridsede højder af rækker af naboer op, og kartoflerne voksede ikke.

  svar
 3. Svetlana

  Jeg har vokset kartofler på dobbeltsenge i flere år. Jeg forbereder stedet fra efteråret, så uden forberedende forberedelse om foråret, begynder jeg at lande.
  Første jordtemperaturen er at være 8-10 ° at 10-12 cm dybde. For det andet bør plantning senge være placeret i nord-syd retning. Så markere webstedet via m 1 30 cm, der er små vartegn på begge sider af sitet - for lige rækker. Kultivatorer pløjede stribe land langs pylonen 60 cm bred. Dannelse af en seng rake: skåret i to Central rilledybde 10-12 manuel kultivator derimellem cm Bredde - 30-35 cm Spread riller spiring i kartofler gennem 20-25 cm skyder op ...
  Derefter hældes på en knol for en håndfuld kompost, aske, derefter vandt vandigt fra vandkassen med en vandig opløsning af urinstof (en håndfuld på 10 l). Derefter dækkes furerne med jord, og om fem til syv dage stiger kartoflerne.
  Midtergang opnåede 70 cm Når kartoflerne nå den ønskede højde for Hilling -. I kultivatorer intertill og løs jord spud kartofler på begge sider. Fordele i forhold til konventionelle single-rækken plantning: Spud bør være to gange mindre, e pløjer jorden i etaper, er der stadig ingen græs. Under Hilling dannede depression i jorden, hvilket er meget praktisk at gøre vanding og gødskning.
  Min opskrift flydende gødning: 200 l vand, 1 spand hønsegødning, 3 l aske, 0,5 kg urinstof, 2 packs biostimulant vækst. Insister på 2-3 dage, vand hver anden uge. Til normal udvikling er fugtig jord med en temperatur på 18-22 ° nødvendig. Ved temperaturer over 25 ° stopper helt knold vækst: For at undgå dette problem, vanding kartofler, barkflis græs og indgive på siderne.
  Og den russiske forsker Richard Schroeder beskrev metoden for behandling - uddannelse. Toppen er bøjet til jorden, og den stopper væksten. Men knolde tværtimod udvikler sig aktivt. Træning bidrager til både hurtigere modning og stigende udbytter.
  Jeg læste en meget interessant artikel i den lokale avis om hvordan man øger udbyttet og kvaliteten af ​​knolde. Punktet var, at udvælgelsen af ​​knolde udføres ved visuel analyse. Til plantemateriale bør vælges sunde, store og mellemstore knolde, men ikke små. Og flertallet af sommerboerne virker anderledes: små kartofler - til frø, store og mellemstore - til mad. Vi taler om kartoffel klonselektion, og hver gartner har at lære for sig selv en simpel regel: først, når der graves i bushen for at vælge læggekartofler, rene, med ingen tegn på sygdom, der svarer til denne lønklasse.
  Efter høsten sår jeg havre.

  svar

Forlad feedback, kommentarer