4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Inna Røg

  Planteret blåbær: Som alt, hvad vi gør rigtigt, men buskene af en eller anden grund ikke vokser ... Hvad er årsagen?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Måske plantede du blåbær på et sted, hvor kartofler eller andre grøntsager voksede. "Højre" forløbere for blåbær kun flerårige græsser (og kun de områder, hvor der for fem år ikke gjorde gødning). Årsagen kan være i den forkerte landing. gartnere forsøger ofte at købe en busk med mange grene og en mindre gryde for at gøre det lettere at bære. Rødderne af en sådan frøplante er tætvævede og indpakket indvendigt. Før plantning gryde med en plante skal sættes i vandet, gennem 10-15 minutter at få rødder og adskille hænder, dividere og spredning i pit vandret. De selv er ikke i stand til at vende sig rundt i jorden, rodsystemet vokser ikke. Som følge heraf vil anlægget dø efter en tid.

   svar
 2. Irene

  I de centrale sibiriske botaniske haver opdrættes sorter, der med succes kan dyrkes i mellembanen:
  Blå spredning, Divinuous, Graceful, Iksinskaya, Nektarnaya, Taiga skønhed, Shegarskaia, Yurkovskaya. Du skal købe 2-3 karakterer. Du kan tilføje til dem og planter bragt fra skoven - bestøvning straks forbedre.
  For planter har brug for god dræning og tørvejord, bedre lys med sand og højt humusindhold. Plantet blåbær sædvanligvis i foråret, men det er muligt og det tidlige efterår (hvis buske med lukket rodsystem). Før plantning, den opgravede jord til 2-2,5 bajonet fyld humus og tørv (8-10 1 m2 kg) som de nedre jordlag - en komplet gødning, for eksempel akvarin (60-80 1 m2 g).
  Plantning blåbær i en række langs den sydlige hegn. Afstanden mellem plantehullet bør være 120-130 cm. Den blev derefter straks barkflis lag af tørv eller savsmuld (8-10 cm), som forsurer jorden, holder på fugten, modvirke temperaturudsving og fremmer gode rødder i det første år.

  svar
 3. Andrew

  En masse blåbær vokser i vores skove. Og kan du vokse det på dit websted? Hvad slags rådgivning?

  svar

Forlad feedback, kommentarer