8

Anmeldelser og kommentarer: 8

 1. Karolina KISLITSYNA, Sverdlovskaya obl.

  Flasker er i haven!
  På mig på et sted sandy jorden, derfor kanter af senge konstant brusebad. Jeg plejede at lave brædder fra træplader, men de stifter, med hvilke de blev fastgjort, blev gradvist løsnet og trærammen mistede sin form. Og for nylig tænkte jeg: Hvorfor brug ikke plastflasker til at lave sengene? Nasobirala dem om vinteren, ikke et dusin, og i foråret, når de dannede senge, gravede flasker omkring omkredsen. Nu holder sengene perfekt formen, jorden bliver ikke skyllet ud enten ved vanding eller med kraftige brusere.
  Anna MERK, Omsk Region

  svar
 2. Zaichenko

  Fra hvilke slags senge vil det være mere nyttigt, jeg vidste det ikke, så jeg gjorde forskellige i størrelse og højde.
  Forhøjet ... Nogle dannet ved forhøjet 10-15 cm. Arrangere en kant af plastflasker af samme farve (volumen 1,5-2 L). De begravet dem i jorden tom på 2 / 3 hals med lukkede låg. På en seng bredde var op til 1 meter i længden -. 4,5-5 m Som et resultat af denne brede senge syntes mig ubehageligt at bekymre sig, så i fremtiden stoppede ved 80 cm afstand mellem sengene -. 50-60 cm, så de kan være køre op med en trillebør.
  ... og i dybden har jeg andre senge. Bredden af ​​dem er den samme, men de er uden en kantsten. På deres omkreds hver forår danner jeg jordruller. Sådanne senge er lidt dybere. Mellem dem i sporene spred jeg pap fra store bokse. Jeg lægger løv, græs, fyrkuld på det. Sengene selv er mulching græs, hø, halm, kompost.
  Om vinteren i skovlen komposterer jeg husholdningsaffald med tilsætning af EM-stoffer. I foråret sætter jeg denne gødning på senge, graver ind under frugttræer, buske - den er meget effektiv.

  svar
 3. læser

  Min have er ofte oversvømmet om foråret. For at isolere plantningen fra vandet, i slutningen af ​​vinteren lavede jeg forhøjede senge - "kasser".
  På et lige afsnit af haven på kanten installerede han brædder i form af rektangler, fikseret dem med pinde. Rektangler har forskellige længder, og bredden er over 1,5 m, så du kan bearbejde sengene uden at gå ind. I de indhegnede områder lagde lige lag majsens skrå, skrånende græs, humus. Alt dette oversvømmet med en gødningsopløsning, dækket 10-12 cm af jord og lidt rammed den.
  I de resulterende "kasser" faldt den bulgarske peber, tomater, løg, hvidløg og andre planter. Og til trods for den regelmæssige oversvømmelse gav de alle en god høst.

  svar
 4. Anya

  Varm gødning
  For at modtage tidlige afgrøder anbefaler jeg alle at lave senge med en "varm" påfyldning.
  I slutningen af ​​efteråret skal stedet for den kommende seng blive nedbrudt gødning. Ovenfra sætte unødvendigt papir og tragter - alting strimlet. Det resulterende lag af gødning er dækket af et lag jord (12-15 cm).
  Om foråret, når jorden genvinder, begynder "fyldningen" af sengen at rotne, mens varmen frigives i lang tid. Det giver den bedste udvikling til plantning.
  På "varme" senge dyrker jeg en række afgrøder: fra courgette og peber til tomater og grønne. Næsten alt, hvad jeg plantet der, modner hurtigere end i andre senge. Og høsten er som regel meget mere.

  svar
 5. AP,

  Vi dækker senge til vinteren
  I forventning om frost bør være varme senge med podzimny afgrøder og nogle vegetabilske stauder.
  Til glæde for lastbilbønder kræver afgrøder af ikke alle afgrøder obligatorisk husly. For eksempel kan løg-batun og sorrel vinter uden vores værgemål. Hvis vinterhave hvidløg er plantet på sengen, er det nødvendigt at dække det. Han egnet barkflis lag af hø (2-3 cm), halm (3-4 cm) af blade (5-6 cm) og Tor- ikke-sure
  (2-3 cm), humus (2-3 cm) eller pereprivshih (!) Savsmuld (3-4 cm).
  Shelter har brug for gulerødder, persille, pastinat, rødbeder, spinat, dill og salat. Afgrøder bit dråbevis (2-3 cm) og derefter et lag af tørv eller barkflis humus (2-4 cm), og derefter at holde snedække gran grangrene.
  Fennikel og asparges efter ukrudt er bedst dækket med et lag af humus eller tørre blade (10-15 cm). I det andet tilfælde kan du tegne et par kvistræer lapnik ovenfra. Han, ved den måde, ikke blot vil forsinke sne i haven, men ikke giver bladene sprede rundt i haven vil tjene som en god beskyttelse mod gnavere, som om vinteren stræber efter at komme under tag.
  Men Rabarbraen og Syren
  det er bedre at dvale under tørv. Til peberrod egnet sure tørv (2-3 cm) eller humus (2-3 cm), selv om det kan tilbringe vinteren uden isolering.
  Lugten af ​​foråret
  Planter med podzimnim sowings og stauder kan være dækket med non-woven cover materiale. Det beskytter planter godt mod vind og kulde, men lader ikke fugt passere. Derfor fjernes det straks, så snart sneen begynder at smelte. Eftersom naturlige materialer (blade, tørv, humus, osv.) Alle nemmere - fjederen umiddelbart efter at sneen simpelthen begravet i jorden eller svagt jævnet ved at reducere lagtykkelsen indtil 1 -1,5 cm lapnikom fjernet efter næsten alle sneen er smeltet ..

  svar
 6. Gæst

  Hvordan gjorde jeg et varmt plaster
  En række med længde 4 m, bredde 1 m og dybde af to bajonetter grave gradvist i tre dage for ikke at overbelaste ryggen. Jordens øverste lag blev foldet i en retning, den nederste i den anden. I bunden lægges tomme plastflasker (1,5-2 l) med lukkede låg for at holde kulden fra bunden af ​​sengen. Også til opvarmning på sidevæggene, tykt pap fra bokse (i stedet for det kan du tage ark af emballageskum). Fyld sengen fra begyndelsen, falder i søvn med bunden af ​​flasken-
  jordgravet fra det nederste lag. Hæld derefter et lag af organisk - kviste, blade, græs toppe I fra sunde planter, etc. Til hurtig behandling prolin "la med vand og hæld EM bokashami (klar hvedeklid, skatanye til sfærer, der er imprægneret med EM-drug .. , for eksempel Baikal EM-1).
  Frem for alt resterende søvn anbringende muldjord og også kaste EM-opløsning (koncentration 1: 100, dvs. 10 L vand tog 100 ml arbejdsopløsning af lægemidlet).
  Gemte færdige leje af barkflis laghøjden i cm 10-15 resultat var en "lagkage" -. Soil lag, et lag af organisk jordlag, et lag barkflis. Så hun gik for at tilbringe vinteren.
  Om foråret, efter smeltende sne, dækkede sengen med en plastfolie til hurtig opvarmning. Og efter plantet på hendes frøplanter af stuntede tomat sorter Sanka, Yana og Kibits. Høsten var fremragende! Prøv det og gør det, fordi du er isoleret
  sengen varer mere end et år. Det vigtigste er at fortsætte med at genopfylde det med organiske stoffer. Efterhånden kan du lave flere sådanne senge.

  svar
 7. Svetlana

  Tak for rådgivning om indretning af smalle senge - de lette mig meget dyrkning af tomater i drivhuset. Tak!
  Mange på den gamle måde placerer tomater på to brede senge med en passage, en sjælden to. Åh, hvor svært er det at passe på, vand, foder, slips, nå den sidste plante! Nogle gange måtte jeg bogstaveligt talt krybe ud af drivhuset, snavset og svedig, med kun en tanke - hurtigere ind i badet. Ingen fornøjelse fra sådant arbejde er ikke opnået. Og nu, takket være rådene, redone jeg alt i drivhuset - og jeg fik fire smalle senge og tre ganger. Og hvorfor gjorde jeg det ikke før? Nu går jeg gennem drivhuset rent, med et vidunderligt humør, arbejder jeg med glæde. Og vigtigst af alt: Jeg nærmer hver enkelt plante individuelt, hvilket betyder, at de får mere opmærksomhed og tak for arbejdet med store udbytter.
  Nu konverterer både naboer og kærester deres senge til smalle. Prøv det, du vil heller ikke fortryde det. Praktisk, rent, nemt. God til alle høstarter, og vær ikke bange for at eksperimentere!

  svar
 8. Anna

  Sådan laver du et varmt plaster
  For nylig er varme senge blevet meget populære. De bruger forskellige materialer, herunder køkkenaffald. Men stadig de bedste er opnået ved brug af halm. Jeg fortæller dig, hvordan det er gjort.
  Først skal du grave en grøftdybde på 30 cm og en bredde på 60 cm og en vilkårlig længde - hvad du har brug for. Disse riller skal lægges tørt strå, som tidligere havde været nødvendigt at binde i skiver 40-50 cm tyk. Efter udlægningen skal det komprimeres, således at halmen var enten flugter med jordoverfladen eller 5-10 cm over niveauet.
  Derefter skal halmen hældes varmt vand med en temperatur på 40-60 grader - 2 spande pr. Løbende meter (metrisk). Denne operation skal udføres mindst tre gange, således at halmen er gennemblødt i vand. Yderligere gjort gødning (per m 1 n ..): 40 g kaliumchlorid, 50 g urinstof, superphosphat 80 g, 30 g magnesiumsulfat og kalk 60 g. Det er bedst at anvende gødningsstoffer i små doser i 2-3 indtag i 3-4 dage, straks sprinkle sengen med varmt vand.
  Som følge af kemiske reaktioner vil strået varme op, efter en uge skal temperaturen nå 50-60 grader. For at bevare denne varme er sengen dækket af frugtbar jord med et lag 15-20 cm, og toppen er dækket af polyethylenfilm. Frøplanter af vegetabilske planter (mest af alt varme senge egnet til græskar afgrøder og især agurker) kan plantes i 10 dage.
  Nikolai Ivanovich

  svar

Forlad feedback, kommentarer