4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Svetlana, Pukhovichi distriktet

  I haven vokser 2 abrikosetræ, im i 6 år. Før denne sæson var der slet ingen frugter, selv om træerne blomstrede godt. I år var der kun frugter på et træ. Abrikoser er næsten modne, men begyndte at smuldre. Rør kun grenene - de falder straks til jorden. Hvad er årsagen?

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Grafted sort abrikosplanter indgår fruiting på 3-4 år efter plantning. Træerne, der vokser i din have, udbredes tilsyneladende ved at såge abrikosfrø. I dette tilfælde er den første fruiting på 6 året ret almindeligt.
   Og hvad angår frugter, har tendens til at svulme abrikoser i begyndelsen af ​​modningen. Det er hjulpet af varmt tørt vejr. Forresten, frugterne af abrikos, som er faldet i begyndelsen af ​​modningen, modnes godt inden for en uge uden at miste smagskvaliteter.

   svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Svetlana. Prøv at fodre dine træer med dolomitmel. Lav en rille omkring dine træer i en afstand fra stammen 1 meters dybde og bredde 10 cm. Zasypte ind i rillen omkring 3-4 håndfuld fyldigere. mel (det er Ca-calcium og manglen på det provokerer udgydelse af frugt på stenfrugt) og hæld denne rille 2-3 spande vand. Gør dette i april - i maj.

   svar
 2. Ludmila

  Abrikos dør!
  År 20 vokser på mig abrikos. Bortset fra de første tre årstider, frugter han rigeligt årligt. All denne gang overgik alle slags sygdom og skadedyr ham, og så blev det bemærket, at de fleste af frugterne, næsten ikke gulede, visne. Og på grenene holder de fast - bogstaveligt talt er det nødvendigt at rive af. Fortæl mig, hvad skete der med abrikos? Er det en sygdom eller mangel på ernæring? Kan nogen hjælpe ham?

  svar

Forlad feedback, kommentarer