4

4 anmeldelser

 1. Tatyana YURCHENKO, Novocherkassk

  Hvis du bemærker at fjerene af løg eller hvidløg har blegede toppe, så mangler de mineralske elementer. For eksempel, med mangel på kalium, fjer ikke kun hvidt, men også twist lidt. I dette tilfælde opløser jeg kaliumchlorid (3 spsk pr. 10-liter spand vand) og hældes over et glas under hver plante. Jeg bruger denne operation om aftenen efter den generelle vanding af sengene.
  Tørvejord opstår ofte kobbermangel, så det er nødvendigt at kaste senge opløsning af kobberoxychlorid (1 timer. L. På 5 L vand). En anden grund kan være sur jord. For sin deoxidering under anvendelse aske -zavarivayu hende med kogende vand (2 10 kopper på-liter spand vand), og opløsningen afkøles med en hastighed på planterne kaste 1 glas på hver pære.
  Når fjerene af løg bliver gullige eller lysegrønne (og toppen er hvide) er et tegn på mangel på kvælstofgødning. Så hæver jeg ammoniak (3 skefuld pr. 10 L vand) og sprøjter planterne.

  svar
 2. Alexander

  Normalt plantede løget på roven i efteråret - i slutningen af ​​oktober. Sidste år viste det sig, at han måtte lande 6 oktober og forlade i to uger. Hele denne periode var varmt vejr. Da jeg kom hjem, kiggede jeg i haven og så gled: alle løgene steg op, bladene til frost voksede til 10 cm. Dette har jeg ikke haft!
  Jeg besluttede at i foråret, hvis såningen ikke går tabt, vil den nødvendigvis gå ind i skydespillet. Det er nødvendigt at krydse ...
  Jeg dvale løg godt i haven og begyndte at vokse tidligt. Jeg fodrede ham ammoniumsulfat, mellem rækkerne løsnede jorden med indførelsen af ​​ammofos og landede sevok igen. Og vi begyndte at spise planter af efterår plantning.
  I løbet af maj kastede pilene kun 5-planter, resten udviklede sig normalt. Til
  På kanten af ​​løgene, der er plantet om efteråret, forbliver halvdelen af ​​højderyggen. Det var nødvendigt at bruge mad til fjerens forår, der plantede såning, som voksede mellem efterårsløgene. Så min frygt var forgæves.
  Erfaringen har vist, at løgsåning, plantet i efteråret og giver anledning til frostskud, under betingelser for vores klima forsvinder ikke og skyder ikke.

  svar
 3. gæst

  Løg på en fjer
  Jeg så det på en eller anden måde i butikken af ​​et net med en løgplante, jeg købte den. Ærligt, jeg har en landbrugserfaring - nul. Jeg gjorde alt ved intuition.
  Først købte jeg en blomsterkasse og en jordblanding. Derefter gennemblød hun løgene i varmt vand i en dag, så skar hun halsen og faldt hovedet tæt på hinanden i en kasse fyldt med jord.
  Hun lagde hendes plantning på et mørkt sted (i spisekammeret) og holdt dem der i 10 dage.
  Bare på dette tidspunkt viste små fjer. Har overført tilbedelse på en lys vindueskarm for yderligere-
  vækst. Vandet en gang om ugen, to gange om måneden fodret med en universal gødning. Nu på mit bord er der altid grønne løgfjeder. Måske inspirerede de mig til at skrive et brev med denne penne.
  Tamara KUMSKOVA, Volgograd

  svar
 4. Anna

  Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg forbereder løg til plantning for at sikre en god høst af denne afgrøde.
  Først og fremmest fører jeg forestående vernalisering. Dette fremskynder løgløget i 3-5-dage, og i sidste ende dyrker afgrøden en halv måned tidligere end normalt. For at gøre dette skal du lægge sået ud med et enkelt lag i æskerne og udstille i tre uger i solen.
  Derefter producerer jeg et omhyggeligt udvalg af plantemateriale. Opgaven er at afvise syge, grimme og spirede løg. Med resten tager jeg let afskalede skal. Derefter afskæres med en kniv hele den øverste hals - så fjederen vokser hurtigere. Donets med rødder af rødder berører ikke.
  Derefter lægger jeg løg i en mættet saltopløsning (1 kg per halv spand vand). I denne opløsning bades strømmen i to timer, hvorefter den skal vaskes grundigt i flere skift af vand. Formålet med denne procedure er at neutralisere æggene fra løgluften og sporene af svampesygdomme.
  Uden aftørring og ikke tørring placerer jeg våde løg i en plastikpose, jeg binder det og lader det stå om natten. Dette er nok for udseendet på bunden af ​​små rødder. Det betyder, at såningen er fuldt forberedt til plantning.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.