Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Yulianna Viktorovna PULENKOVA, Krasnodar Territory, Tamanskiy bosættelse

  Denne uhøjtidelige, nyttige og smukke plante er blevet dyrket i lang tid. Men nu besluttede jeg at forsøge at dyrke en loquat fra frø, og det gjorde jeg.
  Frøplanter mispel bedst dyrkes i et rum. Til dette formål er bunden af ​​kassen spredt jorden og groft sand blandet med grus. Foråret efter lagdeling frøene indlejret til en dybde 2 cm og straks hældt en opløsning af kaliumpermanganat (0,2 1 g pr liter vand).
  Når rotterne og et par ægte blade udkom, blev planten fodret. Til dette formål er det bedst at anvende en infusion af mullein, fortyndet i forholdet 1: 8. Da planten blev stærkere og gav gode rødder, transplanteret i jorden. Denne operation blev udført godt af medlaren.
  I det første år voksede langsomt, og derefter markant accelereret udvikling. Planter opnået ved såning af frø bevarer alle moderens kvaliteter. Skadedyr og sygdomme i denne kultur er ikke observeret.

  svar

Forlad feedback, kommentarer