10

Anmeldelser og kommentarer: 10

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  abrikoser dyrkede frugter er gode, saftige, men en eller anden grund var dækket med små tochkami- "makovinkami" og blade spækket med små huller som en si. Er det en sygdom? End at behandle et træ, at problemet ikke var afspejlet i kvaliteten af ​​frugter?

  svar
  • OOO "Sad"

   Dit træ er påvirket af svampesygdom med en klysterosporiosis (en holey patchiness).
   Kontrolforanstaltninger
   I det tidlige forår inden begyndelsen af ​​vegetationen, tilbringer såkaldte. "Blå sprøjtning" 3% opløsning af Bordeaux væske (300 ml pr. 10 L vand).

   Hvis sygdommen manifesterer sig meget dårligt, skal du behandle abrikoset med et fungicid (for eksempel Azophos - ifølge instruktionerne) før og efter blomstringen.
   Saml og brænd de berørte blade og frugter i anden halvdel af sommeren og om efteråret, i slutningen af ​​sæsonen grave i kufferten.
   Efter blad spray træerne og jorden under dem 7% vandig urinstofopløsning (700 10 g pr liter vand) eller 10% vandig opløsning af ammoniumnitrat (1 10 kg per liter vand).

   svar
 2. Nikolay ERMIKOV, Bryansk

  Jeg har en voksende abrikos. For at danne og modne frugter kræver det et stort antal næringsstoffer, så i løbet af sæsonen fodrer jeg det under rod og på bladene.

  Jeg bruger den første gødning i blomstringsperioden. For dette afviger jeg i 10 l af vand med 2 st. l. kaliumsulfat og kompleks mineralgødning til bærafgrøder. Under træet hælder jeg ud på 2 spande af en sådan løsning. Når frugterne begynder at modnes, vanding løsning af abrikos og NPK nitrophosphate (ved 2 spsk om 10 l vand ..) - på 30 l træ.
  Derudover 3-4 gange hver sæson spray opløsningen på bladene vækststimulator (2 kapsel 10 I vand) for at styrke immunsystemet og øge produktiviteten - med et interval 10-14 dage. Flere gange om sommeren tilføjer jeg en skov abrikos til 4-5 skovle af gødning eller humus.
  Abrikos tolererer ikke tætte og vandløbne jordarter, så det er nødvendigt at anvende sand, såsom savsmuld og humus, til sådanne områder.

  svar
 3. Tatyana PANUROVA, Orel

  Abrikoser og ferskner fra pits

  Under høsten af ​​abrikoser og ferskner samler jeg frø fra mine frugter og fra dem, der blev købt på markedet. Jeg gør dette for at bruge dem senere til reproduktion. Men hvis dyrkning af fersken gruber moderlige egenskaber i de unge planter er gemt på 90%, derefter abrikoser - 50 / 50.

  Knogler Jeg adskiller sig fra pulp, jeg vasker, jeg tørrer og jeg renser eller fjerner i køleskab. Før såning for en dag, hælder jeg vand og forlader dem, der ikke har overflade. Så forbereder jeg sengen og venter på det rigtige vejr. Når efteråret kommer i sig selv, vil blade falde og
  Peraturen nærmer sig 5-8 °, jeg så frø. Så i en afstand af 10 cm, da denne seng er en planteskole til plantager, vokser de 2 om året, og så transplanterer jeg dem til et permanent sted.

  For en bedre vækst af fremtidige ferskner og abrikoser kan du tilføje hø og kompost til sengen og derefter dække plantagerne. For at forhindre unge planter i at ødelægge gnavere eller fugle, bør hver frøplante være dækket med en beskåret plastflaske. Jeg har ukrudt som et skjold. Jeg beskærer dem ikke på sengens kanter, og frøplanterne er således beskyttet mod vinden.

  svar
 4. Maria Semenovskaya, byen Kaluga

  Abrikoser træer vokset fra knogler, på mange måder overlegen deres kolleger saplings. De førstnævnte er ikke kun bedre tilpasset og lettere at tolerere kolde vintre, men er også mere resistente mod sygdomme og skadedyr.
  Til spiring vil frugter af kun de sorter, der er zonet til dit område, fungere. Abrikosfrø er plantet (helst lidt mere) 8 i midten af ​​efteråret eller midt på foråret. Separeret fra papirmassen og lidt tørrede frø så en permanent plads i en afstand af 80-90 cm fra hinanden. Om vinteren vil de passere en naturlig træning, og om foråret vil de rejse sig sammen. Bone såning skal først lagdelt. Du kan selvfølgelig fylde dem med sand og lade dem stå i køleskabet hele vinteren. Og du kan bruge den eksplosive stratifikation: blød knoglerne i en dag, og flyt dem derefter til en beholder med vådt sand og sæt det i køleskabet i et par uger.
  Jordbunden til plantning af abrikoser bør også udarbejdes. I bunden af ​​grubet, dybde 80 cm, læg dræningslaget og fyld det med en blanding af sand, græs og humus i lige store mængder.
  I det første år kræver delikate frøplanter af abrikoser ly. Den nemmeste måde er at dække kimplanterne med en afskåret 5-liters flaske, på overfladen for at lave ventilationshuller. Pleje af sans er den samme som for voksne planter: rettidig vanding, befrugtning af kalium og kvælstofgødning.
  I efteråret er det nødvendigt at udføre den første formgivning beskæring og at vælge de stærkeste planter til videre dyrkning.

  svar
 5. vikke

  Her neznaju når vokse abrikos fra osikler eller bøtter. Nepodskazhnte?

  svar
 6. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Sommerplotterne blev skåret i 1987, så købte jeg to abrikosplanter på det lokale marked fra et ældre par gartnere, der kom til os for at handle fra Orsk. På det tidspunkt i planteskoler mødte jeg ikke abrikosfrøplanter. Og dette par ved salget viste bevaret i banken store abrikoser, som de vokser.
  Så en enplante jeg døde straks, og den anden er stadig i live, til ham 28 år! I sin trunk 74s omkreds se. For hele tiden af ​​dets eksistens frugtedes den på forskellige måder: Så et par frugter, så intet i det hele taget, en skovl og derefter tre hele. Men i 2008 gav han en smuk høst - mere end 80 kg af fremragende, stor, usædvanlig velsmagende frugt, der ikke tællede løvet. Og spydet spredte på en eller anden måde på naboens websted (hvor skyggen fra apricots krona). Jeg ved ikke, sandsynligvis købte jeg en ikke-podet abrikos, og zherdel, som jeg skrev så meget om på det tidspunkt, forstod ikke nuancerne.
  Voksne ud af carrion abrikoser adskilt naboer og siddende på deres websteder. Nu har de også disse træer, de voksede hurtigt op (fra 2008), kun nu er frugterne ikke rigelige, bare nogle få frugter. Forresten, apricot carrion før og efter 2008 har aldrig spiret, hvilket er et mysterium til mig indtil nu. Og min abrikos gav mig ikke så rigelig høst. Nu er jeg knyttet til abrikoser af andre sorter dyrket af frø, kun de er stadig små, jeg var nødt til at gøre det før, men alt er ikke nok.
  Blomstrende abrikos min næsten hvert forår, før bladre, den allerførste af alle træer shrouding hvid og lyserød sky. Tønde det hælder mod den nærliggende del ved en vinkel på ca. 70 °, og en af ​​grenene sat på et metal hegn område. Ikke desto mindre tilstanden af ​​træet ikke forværret, kronen er altid grøn, abrikos ingen syg. Imidlertid er skorpen revnet flere steder (der GUMMOSIS) Jeg Stripning og glans over en mask af ler og mullein med tilføjelse af vitriol, men også abrikos selv godbidder.
  Generelt er jeg forbløffet over hans udholdenhed og uhøjtidelighed! Specielt for ham er jeg ligeglad, jeg vand og til tider spiser jeg. Overraskende, i alle disse år har ikke en gren frosset, men æggestokken er blevet dumpet mange gange, og de stærke vinde, som vi ofte har i foråret, hjalp i dette.

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Asc under vinduet 25 år vokse abrikos og i flere år, da det begyndte at bære frugt. Drengene nyder høsten. I år besluttede vi voksne at ryste træet. alle var glade, søde og duftende, i modsætning til butiksimporten. Frugt om et år. ingen bekymrer sig om dem.
   Vokse sig selv . Jeg har et frø, og jeg vil slippe det af ved min dacha.

   svar
 7. Natalia

  Mange tak for en interessant, informativ artikel. Jeg begyndte for nylig at plante træer. Udover at købe frøplanter af abrikoser, købte jeg abrikoser til vores zone, og jeg vil plante dem. Mit spørgsmål er: det var ikke muligt at holde stenen våd i køleskabet (det er vores gamle og dårligt holdt temperatur) knogler bare liggende i pakken på hylden. Du kan nu udføre deres stratifikation dvs. dyppet i vand i tre dage (om der skal behandle peroxid i denne sag?) og sted i den våde kokos substrat med sand frem til april, og derefter plantet i landet eller at vente, indtil de udklækkes og derefter sætte? Svar p-sta, jeg er meget bekymret for mit plantemateriale. Alt det bedste. Tak.

  svar
  • marina

   Natalia - ja det er muligt og mest sandsynligt, at resultatet vil være positivt, men da mange subtiliteter er ukendte, hvilken slags del af knoglerne lige så godt forsøger at plante netop sådan.

   svar

Forlad feedback, kommentarer