1 Kommentar

 1. Nina

  I 1980-er kan dette kraftfulde vin ofte ses i foyer med biografer, hoteller, klinikker og skoler. Anlægget blev værdsat for dets aktive vækst, dets evne til at udvikle sig hurtigt i dybden af ​​værelserne og til at danne et tæt levende tæppe fra bladene. Dette tillod at dekorere væggene, såvel som gitter, som derefter blev brugt som skærme til adskillelse af beboelsesrum. Det er ikke overraskende, fordi tetrastigmas blade kan nå 40 cm i længden, og det vokser til 15 m og mere! Sandsynligvis er planten derfor ikke ofte fundet i små værelser.
  Tetrastigma voinierianum, syn. Cissus voinieriana, Vitis voinieriana, indfødt i Nord Vietnam, Laos. I værelser i et år kan det vokse til 2-2,5 m! Hendes blade er meget smukke, mørkegrønne, skinnende, der består af 3-5 aktier. Hvis de er små, falmer de, hvilket betyder, at vinen er ubehagelig.
  Om vinteren holdes planten ved en temperatur, der ikke er lavere end + 12 grader, ellers kan bladene falde. Vanding er reduceret.
  Det er bedre at straks bestemme en sådan stor liana på et konstant sted - godt ventileret, med let spredt lys og uden træk.
  Hvert år i foråret er unge planter transplanteret. I flere voksne er det øverste lag af jordsubstrat udskiftet. Hvis du straks giver liana en voluminøs krukke - det vil vokse som en gær. Egnet jordsubstrat fra turfy jord, humus, tørv og sand {2: 1: 1: 0,5).
  For at begrænse væksten af ​​tetrustigma, lukke potter og beskæring, der består i fjernelse af skud, der går ud over pladsen, der er afsat til krybbet, kan. Støtten gives på forhånd. Den optimale indholdstemperatur er 15-21 deg.
  I sommeren (fra marts til september) har tetrustigmaen regelmæssig rigelig vanding og befrugtning. De udføres en gang om måneden 2-3 med flydende gødningsstoffer som Begonia eller Azalia.
  Planten forplantes med halvmåne stiklinger med et blad og en nyre, som, når de plantes, skal være over jordbundsniveauet. Stiklinger får rod i lang tid - 4-6 uger ved en temperatur på "20-22 grad" og behandling med stimulanter.
  Om efteråret rengøres bladene, tørrer dem med støv fra en fugtig klud. Tetrastigma tolererer ikke varm, tør luft. Kan blive beskadiget af en rød edderkoppemide.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.