6 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Nogle planter - den østlige valmue, kermek, lumbago - har evnen til at danne knopper på rødderne. Det er derfor, de kan forplantes med rodstiklinger.
  Vi skal grave ud livmoderbusken og. ved at vælge flere store rødder, skære dem i dele af længden 6-8, se.
  Forbered jorden i en stor krukke, bland den frugtbare jord med sand (jeg gjorde det for øjet - det vigtigste er, at jorden er lys og løs). Indsæt stiklinger lodret, hæld sand på 1 cm og hæld.
  Top dækker stiklinger med en glas kuppel, men du kan bare trække en film på overfladen eller bruge et plastik låg fra kagen. Når bladene dukker op, gem skjulet. Planterødder plantet på et fast sted.
  Anastasia Zakharina, Pskov

  razmnojenie-rastenii

  svar
 2. AS MOZHAYEV, byen Smolensk

  Dette er en af ​​de nemmeste måder at dyrke buske på. Jeg bruger den til at formere favorit og meget smukke buske: veygelu, tvinger, selv rhododendroner. Dette er skønheden i min have, lad det være mere.
  Step One
  Jeg fortæller dig om formeringsmetoden ved bueformede lag på kvintens eksempel. Essensen af ​​metoden er, at skud af de fleste buske producerer rødder, knap rører jorden. Vi bruger denne funktion. I mellemtiden dannes rødderne, planten modtager ernæring fra moderbusken.
  Trin to
  Så vælg den skyde, der er tættest på jorden, fleksibel og lang. Fjern alle blade i det område, der vil blive dækket af jorden, det drejer sig om et interval på omkring 25 cm. Ved hjælp af en skarp kniv er det nødvendigt at skrabe af en del af barken (kambiumlag). Det er fra dette sår, at rødderne senere vises.
  Trin tre
  Lige under bagagerummet graver vi en lavgrave. Vi lægger skyderen i vildgraven og har det sådan, at nedskæringsstedet kommer i kontakt med jorden. Undgå beslaget. Fyld gruben med en blanding af jord, sand og kompost.
  Trin fire
  Skydens top, der blev over jorden, understøtter stiften, så vil skuddet straks vokse op. Vi holder jorden jævnt fugtig. Gennem 6-12 måneder kan du kontrollere, hvordan rooting processen går. Hvis alt er godt, kan den nye plante blive transplanteret til en ny placering.
  Rådet. Du kan ikke undslippe til jorden, men straks i puljen med jorden. Så behøver du ikke engang at transplantere! Men denne mulighed for de buske, der hurtigt danner rødder, kan adskilles fra moderens busk til vinteren.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Stænk lagene!
  Hvis du avl undvige til jorden stiklinger af stikkelsbær eller andre busk, så glem ikke at drys bunden dannet af dem erigerede skud løs fugtig jord.
  Irina ISAEVA, videnskabslæge

  svar
 4. Valentina DONYI. Nikolaev

  Brugmansiya: cut
  I slutningen af ​​oktober (fra udgaven: i midtbanen i slutningen af ​​september - begyndelsen af ​​oktober) skar jeg stiklinger af brugmansia. Tag den øverste del af skuddet (i 15-20 cm), hvor bladene er asymmetrisk - det er en garanti for, at næste sæson den unge plante vil blomstre hurtigere. Jeg sletter de to øverste blade og afskåret de resterende med halvdelen. Jeg sætter det på et lyst sted i en krukke vand, hvor jeg tilføjer 1-2 aktiverede kulpiller. Når dannede rødder, er stilke plantet i en blanding af groft sand, tørv og jord ark (1: 2: 2). En måned senere transplanterede jeg i en stor beholder og forlod i et lyst køligt rum til foråret. Efter etableringen af ​​varmt vejr overfører jeg brugmansiyu til haven (fra redaktionen: i midterbandet i slutningen af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni).

  svar
 5. Faith

  Abutilone jeg rejste fra frø. De rigtige forsøg, men indsatsen var det værd.
  Såede frøene om foråret og modtog mindelige skud. Efter dyrkning af et par ægte blade blev plantegningerne plantet i separate beholdere. Jordblanding - en universel primer til indendørs planter. Fra litteraturen lærte jeg, at abutilone elsker stærkt lys uden direkte sollys. Men alle vinduerne skal jeg gå mod syd, så planterne sættes i loggiaen: Nogen tættere på vinduet, hvem næste. Ikke pritenyala. Jeg vil gerne bemærke - alle unge abutilons reagerede godt på lysets overflod. Desuden var en af ​​planterne i en lys skygge og strakte sig meget ud. Selv priskop toppen ikke gav resultater. Som et resultat var "træet" omkring en meter højt. De resterende 5-planter på-
  For succes havde jeg brug for to
  Alle frøplanterne blomstrede samme sommer lang og var tilfredse med en række farver - fra pastel-beige til mørk-crimson.
  Ifølge mine observationer foretrækker Abutilon rigeligt vanding fra forår til efterår. Så reducerer jeg mængden af ​​vand, men overdriver ikke med en jordklump. I blomstringsperioden fodrer jeg gødning til blomstrende planter 2 gange om måneden. Om vinteren fodrer jeg ikke. Hibernate planter ved en temperatur på + 10-14 hagl, i et lyst rum. Om foråret transplanterede jeg mig i en lidt større krukke og afskår skuddene - fra 1 / 3 til 2 / 3 deres længde. Afgrøde stiklinger, jeg bruger til reproduktion.

  svar
 6. Valentina DONY, Mykolayiv.

  Sidste sæson, for at dekorere blomsterhaven erhvervede en fantastisk plante - brugmansiyu. Hvordan gjorde hun mig glad med sin pragt!
  Jeg købte to rodede stiklinger af hvid og lyserød farve. I det åbne land landede i midten af ​​april. I plantagegraven tilføjede en smule tørt græs og løgeskal, et par håndfulde overgroet gødning. Alle blandede godt. Shed af Phytosporin {\ st.l. på 10 L vand) og med en klodde plantet sine skønheder. Da det var varmt, blev jorden dækket af tørt græs. Efter behov blev blomsterne vandet rigeligt og fodret ugentligt: ​​først,
  la svag opløsning af hønsegødning (møg liters insisterede dag 10 l vand, 1 l af denne opløsning blev tilsat til en spand vand). Så de "grønne teer" - infusion af græsser, ukrudt, planter og ethvert organisk affald (tønde "te" i begyndelsen af ​​sæsonen på 10 1 l spiseskefuld emochki tilføjede medicin). Til gødskning opdrættet 1 liter af denne opløsning i en spand vand. Som bladsprøjtning anvendte Emochka med Fitospori-
  (ifølge 1 spiseskefulde af hver pr. vandspand). For mig var det en åbenbaring, at brugmansia viste sig for at være en natblomst. Om eftermiddagen så det visnet, og om aftenen kom til liv bogstaveligt for vores øjne. Blomsterne blev lyse og friske. Og hvilken smag udstråler de!
  Når brugmansiya stærkt udvidet, måtte jeg binde det til understøtningerne. Fragile grene kunne bryde fra vind eller regn.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.