8

Anmeldelser og kommentarer: 8

 1. Alena

  I tørt, solrigt vejr graver jeg forsigtigt hvidløgene, renser det fra jorden og lægger det ud for at tørre i en dag. Jeg binder i bundter og hænger det under et tag eller en baldakin.
  Hvis du nødt til at fjerne høsten hvidløg i vådt vejr, jeg bringer planterne i et drivhus med tomater og lad det tørre på 3-7 dage. Dette er nyttigt for hvidløg og for "gæster" af drivhuset.

  Jeg tørrer hovederne på loftet eller den indvendige verandah. Når bladene er helt tørre, skær dem, efterlader en stump længde 5-7 cm og giver dosohnut endda 10-15 dage. Jeg gemmer det i en pap eller træ kasse, jeg holder det på et mørkt, tørt sted. En gang i 1-2 måneder kontrollerer jeg bevaringen af ​​afgrøden. Jeg uddriver mine krummede og forfaldne hoveder.

  svar
 2. Maria SERGEYEVA, Kaluga

  Garantien for lang opbevaring af hvidløg er ved korrekt høst og udvælgelse af sorter. Mine favoritter er Gulliver og Leningrad. For at forstå, om hvidløg er modnet, ledes jeg af sådanne tegn:
  • Pilens toppe og de nedre blade blæser og bliver gule;
  • Den øvre film på hovedet er let afskalet.

  Det sker, at bladene allerede er visnet, og løgene selv er endnu ikke klar til udgravning. Hvordan skal man være? Jeg laver en simpel test. Grave op 1-2 pærer og prøv at exfoliere. Hvis filmen sidder stramt, så lad hvidløgene modnes i endnu en uge. Før høstning er løget lidt udgravet, og derefter trukket ud af toppen, ryster jorden, afskærer bladene og lægger dem i kurve. Hvert hvidløgslag er dækket af pergamentpapir. Separat udskyder jeg de bedste prøver til landing.

  svar
 3. Gæst

  Jeg holder tænderne i køleskabet, pakket i en glasburk eller madbeholder til letfordærvelige produkter. Og alligevel - bare i et rum i smukke lerpotter med små huller til luftcirkulation. I dem ætser hvidløg, forringes ikke og spire ikke, og potterne på hylden ser meget smukke ud.

  svar
 4. læser

  Søvn hvidløg i små linned eller linned poser (hver ikke mere end 2-3 kg) suppleret med tørret brændenælde, løg hud, tør savsmuld eller aske. Jeg holder på verandaen. Og hvis taskerne er gennemblødt i en stærk saltvandsløsning (efter tørring), bliver effekten endnu bedre - hvidløg vil sikkert ikke blive syg.

  svar
 5. læser

  En nabo i landet gør det. Pæren renser fra den ydre skal, og uden at dele sig i tænder, dyppes hurtigt ind i paraffinen smeltet på vandbadet. Derefter tørrer den, lægger i en kasse og holder i et spisekammer, hvor selv hvidt hvidløg ikke tørrer - det er beskyttet af et tyndt lag af paraffin. Også rødderne af hvidløg (kun ikke forår) kan let forbrændes.

  svar
 6. Inna

  Efter tørring bunken af ​​hvidløg i plastposer, wrap i flere aviser og faldt ind i haven til en dybde på bajonet spade. Top med mulch halm og faldne blade. Jeg tager kun hvidløg i foråret, men det er ligesom det er bare fra haven. Den del af afgrøden, der spiser i løbet af vinteren, ned til toppen af ​​et bassin, en papkasse eller pande, overbrusning hvert lag af hvedemel (fra top til brug for mere). Jeg dækker beholderen og opbevarer den i køkkenet eller verandaen.

  svar
 7. Inna

  Min assistent er et stort salt. Rullende i det nederst i den trækasse (små huller mellem væggene) lag i 1-3 cm. Det lagde ud i et enkelt lag af hvidløg, igen drys salt og så videre, indtil toppen. Jeg dækker æsken med matting og holder den i kælderen. Hvis der ikke er salt, hæld hvidløg med tør savsmuld eller aske, og æsken kan udskiftes med en tre-liters glaskrukke.

  svar
 8. Gæst

  Jeg foretrækker at gøre alt på gammeldags måde: flettet fletninger. Jeg fjerner hvidløg, tørrer det, afskærer bladene og forlader stilkerne. For dem forbinder jeg to pærer og strenger dem på en streng. I en fletning komponerer jeg 15 par. Efter at have forladt løkke, som for opsættende ligament til loftet i stalden, hvor det hænger sikkert på 0 ... + 4 grader og fugtighed 50-60%.

  svar

Forlad feedback, kommentarer