6

Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg voksede jordbær fra frø. Inspireret af læsernes råd besluttede jeg: Hvad er jeg, rødhårede?

  Ønsker også at vokse fra frø.
  Købt i butikken frø af sorter af Alexandria, hældes i en krukke overfladisk jord på toppen tilføjede sne, sneen spredt ud frøene og dækket med en plasticpose. Jeg lagde det lige på vinduet. I to uger ser jeg ud - rostochki-filamenter har dukket op. Jeg hældte en sprøjte og dækkede igen, og når det optrådte på to blad, besluttede at sidde i kopperne. Stiklingerne udplantes undergik store, men senere begyndte jeg at lægge mærke til forskellen i vækst. Nogle spirer var med små blade og udvikle aktiv, mens andre havde brede blade og lidt mere, men de øger betydeligt haltet.

  Periodisk, som væksten hældte jorden, og de voksede op til mig før maj i briller. I maj kogte hun den lille pik, indhegnet skifer, befrugtede og plantede buske. Snart var de, der var med små blade, antenner, og de der har store blade, nej. Tzveti og de og andre begyndte på en gang, men farverne på blomsterne var forskellige. De med antenner og små blade, blomstrede gule blomster og dem, der havde brede blade og ingen overskæg, blomsterne var hvide.
  Jeg blev overrasket og spurgte forumet et spørgsmål til kyndige gartnere. Og jeg fik at vide at med gule blomster er det hertug, ikke jordbær, at det er uspiseligt og hurtigt kan fylde alt rundt. Jeg har selvfølgelig gravet det hele ud og ført det væk fra haven til ødemarken - lad det hylle. En ægte jordbær gjorde os lykkelige til de meget frostige lækre bær
  .
  Jeg ønsker alle fred, gode og gavmilde høst!
  Natalia

  svar
 2. Sergei

  Og hvor meget kan du holde på papir?

  svar
 3. Olga Chemezova

  Velkommen! Jeg vil gerne dele min erfaring med at dyrke jordbær fra frø.
  I midten af ​​januar til de nederste 3-liters glas fyldt jord 6-8 cm øverste lag i samme lag -. Sne. Jeg trykker lidt og sprer frøene ovenfra. Hexansyre tæt krukke låg, hvor prodelyvat 5-6 huller med en diameter 3-5 mm til luft. Jeg åbner det ikke! Vand ikke! Rumtemperaturen skal være + 20 ... + 25 °. Hvornår vil 2-3 sande blad, kimplanter dykke.
  For at gøre dette fixer jeg stokken på en almindelig stikkontakt, vipper krukken og fjerner plantene forsigtigt. Jeg skal til hver i et separat glas. I maj plantede jeg på en seng. For første gang har jeg ifølge denne opskrift vokset 26 planter (lige på sengen 1 x 4 m). Jeg ønsker lykke til alle!

  svar
 4. IRINA

  For at spise duftige have jordbær så tidligt som muligt, besluttede jeg at "hjælpe" bærene til at modne. I begyndelsen af ​​april stod en lille sammenklappelig agurk par-nichok stadig inaktiv. Jeg bøjede ham over jordbæret og dækkede den med film. Landet under en sådan dækning blev hurtigt opvarmet, og jordbærene begyndte at vokse. I midten af ​​april lavede han bladplanter af buske og blandede 1 kunst. l. ammoniumsulfat, 2 et glas Mullein med 10 1 vand. Vandet lidt med varmt vand. Næste morgen løsnede jorden rundt buske.
  Snart var der peduncles. Små natfrost beskadigede dem ikke, da en tyk film beskyttede jordbærene ovenfra. I slutningen af ​​maj begyndte bærene at modnes, samtidig med at det bærbare drivhus begyndte at blive brugt til det tilsigtede formål - det lagde det over agurkesengen. Jordbær også tilfreds. De første bær jeg rev ved 2 uger tidligere end normalt.

  svar
 5. Gæst

  Dette er larverne (heste) af maj-billedet. Lige så meget skade gøres af både voksne og larver. Kvinder lægger æg i midten af ​​juni. En måned senere ser afkommet, at inden for tre til fire år at leve i dit område. Tre til fem larver kan forhørslederen rødderne af et ungt træ, der forårsager hans død, gnavende rødderne af mange haveplanter (fx jordbær).
  Kontrolforanstaltninger.
  Fjernelse (manuelt) 80 LEGs er tiden til at grave ud af webstedet. Derudover skal du, når du planter planter, kontrollere alt, hvad der vil blive tilføjet til plantegraven som gødning (ofte er hesteskoene fundet i gødning). Jordens dybe gravning hjælper også. Du kan så meget lupin i haven eller haven som en siderate. Før dette luger området fra ukrudtet.
  En anden måde: kaste jord kemikalier insekticid-acaricid serie (Akhtar, Decis, Profi, BI-58 - under instruktion) i foråret og forsommeren - senere oldenborren er allerede dybt i jorden, og vanding vil ikke hjælpe.

  svar
 6. gæst

  I år under buske fandt jordbær jordbær (jordbær) hvide biller. Skal vi bekæmpe dem

  svar

Forlad feedback, kommentarer