2

2 anmeldelser

 1. Alexander

  Currant uhøjtidelig. Men uden rettidig befrugtning bliver bærene mindre, mister deres smag. I løbet af vores forår har jeg ifølge planen to krævede kosttilskud: 1) i løbet af knoppens hævelse; 2) umiddelbart efter blomstring. 1 del af mullein fortyndet 5 med dele af vand, insistere i en lukket container 2 uge, omrøring lejlighedsvis. Før brug, fortyndes med vand 1: 10. Og for mere effekt på 10 1 af den færdige sammensætning tilføjer jeg 500 g af træaske og 100 g af superphosphat. Norm - på en spand under hver buske.

  svar
 2. Dmitry Egorovich Komarov, Moskva

  Når ribbenet gengiver, vælger vi normalt bær og glemmer planten. Men i virkeligheden er hun på nuværende tidspunkt nødt til yderligere befrugtning. Jeg efter at have hentet bær, lidt senere, vandrer jeg buske med denne løsning: 3 st. skeer af kaliumsulfat og så meget superphosphat på 3 spande af vand.

  Og lidt senere løsner jeg jorden under planterne, og jeg bringer lidt træ i aske og sprinkler toppen med et manglet overgroet eller humus. Og først og fremmest om buskene kan og glemmer indtil foråret.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.