Anmeldelser og kommentarer: 12

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Når du køber julestjerner, skal du være opmærksom på blomsterstanden i form af gule bolde, de skal være uåbnede. Med åbnet eller faldet - det er bedre ikke at købe.
  I hjemmet finder du et smukt solrigt sted med en temperatur på + 18-22 grader. Ved varme (over + 27 grader) og kølige (under + 13 grader) forhold, når der vandes med koldt vand og tørring af substratet, kan et bladfald starte.

  Planten bør ikke røre bladene af koldt glas. For at undgå at falde fra løvet, skal du beskytte juletræerne fra batteriernes varme tørre luft og koldt udkast. Sprøjte ofte luften rundt og ikke komme på bladene. Vand efter tørring af det øverste lag af jorden med varmt blødt vand. Må ikke fodres eller transplanteres.

  svar
 2. Margarita Nikolaevna

  Efter blomstring kunne ingen af ​​mine bekendte forlenge livet af poinsettia, som kaldes en julestjerne. Det viser sig, at denne blomst fra kategorien "disponibel"? Eller er det stadig muligt at "tæmme" det?

  svar
  • OOO "Sad"

   Faktisk, efter blomstrende julestjerner, er mange kastet ud. Men hvis det ønskes, kan det gøres at blomstre mere end én gang. For at gøre dette skal du følge næste skema.
   December - januar - tidspunktet for blomstringen.
   Februar måned. Der kommer en hvileperiode. Det er nødvendigt for planten at hvile og blomstre igen efter et år. Vanding reduceres gradvist. Når bladene falder, skæres alle stilke i en højde af 10-12 cm fra jorden. Gryden renses på et mørkt, køligt sted.
   Marts. Stænglerne skæres med en tredjedel, der forlader 3-5 de stærkeste knopper, og sætte julestjernen i et solrigt vindue i et varmt rum. Hældes lidt varmt vand.
   Apr-maj. Hvornår vil bladene, er planten transplanteret ind i en gryde lidt større end den forrige. Substratet tage let sur. Det kan være sammensat af ler og græstørv, blad, tørv jord og sand i forholdet 3: 2: 1: 1. Kræver god dræning. Efter transplantation af anlægget er placeret i et varmt sted og begynder rigt vandes og sprøjtes. Snart på Bush vil være nye skud. Lad 5-6 den stærkeste, mens resten er fjernet. Beskårne skud kan bruges som stiklinger af planter.
   Juni til august Poinsettia har brug for et solrigt sted, men i de varmeste timer er det nødvendigt at skygge. Vandet om sommeren rigeligt, da jordens øverste lag tørrer op.
   September - november Siden det sidste årti af september bør Poinsettia bruge 12-14 timer om dagen i mørket. Du kan dække det med en sort plastpose og skyde den kun om morgenen eller bare læg potten på et mørkt sted. Og så for 8 uger. Derefter returneres puansetation til normal pleje.
   Rådet
   I perioden med vækst og blomstring julestjerne skal fodres hver 2 uger fuld kompleks gødning til stueplanter og regelmæssigt sprøjtes med varmt vand.

   svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Julestjerne eller Julestjernen - populært ferie blomst. Drivhuse dyrkning af denne plante sat i drift, og i slutningen af ​​december, næsten enhver butik kan du købe en kande grøn busk, hvis krone er dekoreret med skarlagen eller lyserød roset af blade.
  Desværre er alderen af ​​denne skønhed normalt kort. Efter at have købt planten meget hurtigt visner og dør. Hovedårsagen til dette er ikke engang dilettantpleje, men transporten af ​​en delikat tropisk blomst fra butikken hjem. Faktum er, at poinsettia, som er den smukkeste euphorbia, vokser i naturen i troperne i Mellemamerika og ikke er tilpasset koldt vejr. Og kulden for hende - det er ikke engang minus
  temperatur og helt acceptabel for andre planter 10-12 °. Selv med en kort nedgang i omgivelsestemperaturen til 0 ° er plantens livsprocesser irreversibelt beskadiget. Kan du forestille dig, hvilken stress blomsten oplever, når den transporteres gennem december frosten i en tynd pakke?

  Hvis transport af julestjernen er blevet pakket og frosset, er det stadig i begyndelsen af ​​marts, vil ophøre med at blomstre, og smide bladene. Behøver ikke at være bange - en plante trækker sig tilbage, indtil den næste sæson. Cut stilke, forlader på hver 4-5 knopper, pot og sted i et køligt rum nedtonet. Under resten blomst vandes moderat gang om 1 2-3 uger, hvilket forhindrer jorden helt tørre ud. I sommeren anlægget vil gå tilbage i vækst.

  svar
 4. Irene

  Skønheden i julestjernen er et symbol på katolsk jul. I engelsktalende lande hedder det en "julestjerne". Faktum er, at det "blomstrer" om vinteren, som falder netop på datoen for den katolske ferie.
  Vi på hylderne af juletræer ses også om vinteren, tættere på det nye år.
  Medbring planten hjem, husk at det her er mere som en levende "langspil" buket end en indendørs blomst. I en lejlighed vil Poinsettia ikke være meget komfortabel, og selv om hun overlever til næste år, vil den samme spektakulære "blomstrende" ikke ske.
  Når planten kasserer bladene, skal skudene forkortes for at få en ny vækst. For at stimulere "blomstringen" bliver potten fjernet til et mørkt rum i et par måneder. Og så - vend tilbage til de sædvanlige forhold.
  Tag ikke ind i butiksvinduet, der falder af eller er faldet under bladene: Sådanne planter i lang tid vil du ikke stå
  Rød julestjerner betragtes som klassisk. Der er også sorter, hvis blade er malet i andre farver.
  Poinsettia dyrkes i industriel skala og stimulerer blomstringen til juleferien.
  Hvad vi kalder blomster er faktisk malet blade. Og blomsterne er i centrum-de er små og uinteressante.

  svar
 5. Serafima Andreevna FURASHOVA, Vologda Region, Cherepovets

  Hvad skal der gøres for at gøre den blomstrende julestjerner frodig?

  svar
  • Ivanovna

   Begyndelsen i oktober bør Poinsettia bruge 12-14 timer om dagen i mørket. Du kan dække det med en sort plastpose og skyde den kun om morgenen eller bare læg potten på et mørkt sted. Og så i otte uger. Derefter vender poinsettia tilbage til normal pleje. Derefter vil blomstringen med dannelsen af ​​lyse skovle være særligt frodige.

   svar
 6. Tatyana PANIUKHINA. Rostov ved Don

  Julestjernen
  Lidt kendt i Rusland før, nu er poinsettia stærkt forbundet med vinterferie. Faktisk er blomster af julestjerner små og uinteressante, men de er omgivet af lyse apikale blade. Den klassiske farve af skovle er skarlagen, men der er også hvide, creme og lyserøde sorter.
  Voksende gtuansettiyu derhjemme er ret svært. For eksempel for at fremkalde blomstrende, har hun brug for et par uger ... fuld af mørke. Men drivhuse tilbyder vinteren "julestjerner" fuldt ud
  farve. Når du køber en plante, skal du vælge en, der har en kraftig grøn farve. men rigtige blomster er stadig i knopper. Når du leverer hjem, prøv ikke at overkoole blomsten, allerede + 12-14 ° for den, frost, hvorefter bladene bliver gule.
  Efter blomstring går planten til hvile, bladene falder af. Derefter stoppes vanding og topdressing i 2 måneder. I midten af ​​april beskæres stammen, forlader omkring 15 cm, genoptages vanding, gødning påføres, og med begyndelsen af ​​væksten transplanteres i en ny jord.

  svar
 7. Gæst

  Poinsettia er en meget lys og spektakulær plante, især på nytårsaften, når blomstringen opstår. Mange dyrkere kaster det ud efter blomstringen, men enhver plante kan beskytte planten. For at gøre dette skal du oprette visse betingelser.
  Så snart bladene begynder at falde ned (dette er normen for resten), sættes potten med juletræer i et køligt rum (15 grader af varme), skærer vandet og efterlader det til foråret. I foråret skæres strakte skud, der efterlader en længde på 15 cm, regelmæssigt vandes og fodres med mineralsk gødning. I september-oktober begynder knopper på poinsetet, i løbet af denne periode skal planten holdes i fuld mørke mindst 10-12 timer om dagen. Hvis alle betingelser er opfyldt ved nytår, får du en luksuriøs blomstrende buske.

  svar
 8. Galina

  For nylig købte jeg en poinsettnu. Efter blomstring begyndte bladene at falde af, og skudene strakte sig ud. Anlægget ser grimt ud. Mange af mine venner kastede det ud efter blomstring, men jeg er ked af dem. Kan du rådgive hvordan man holder det?

  svar
 9. Konstantin Razumovsky

  Mere end en gang kom jeg over det faktum, at husplanterne ramte en edderkoppemide. Det efterlader et web og gulligt bidende punkter på undersiden af ​​bladene. Hvis der er mange bid, dør bladet.
  For at ødelægge skadedyret har jeg godt min blomst under brusebadet og sprøjtet med akaricide præparater. Behandling Jeg gør 3-4 gange med et interval på en og en halv uge. For ødelæggelsen af ​​unge insekter sættes blomsterne under en ultraviolet lampe (lukket type, åbenbrænde planten) - en gang om ugen for 2 min. Som en forebyggende foranstaltning sprøjter undersiden af ​​blade effektivt med koldt vand.
  Men alt dette er en kamp med undersøgelsen, det har kun en midlertidig virkning. Hovedårsagen til markens spredning er plantens svækkede tilstand. Bide stærke, sunde blade skadedyr er meget svært. Såfremt det ser ud, sammen med ovennævnte foranstaltninger, helbreder jeg blomsterne: Jeg øger luftens fugtighed, afhængigt af situationen, reducerer eller øger vandingen, jeg kontrollerer korrekt anvendelse af gødning og andre materialer.
  Hvis blomsten er lidt påvirket af et kryds, giver den samtidige kamp mod årsagen og virkningen af ​​udseendet sig normalt et positivt resultat.

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Jeg købte denne blomst i de kolde -23 grader bragt hjem og han bar ovenfra og fra bunden var som sunde kronblade. Hvad kan det være? Han vil ikke overleve?

   svar

Forlad feedback, kommentarer