3

3 anmeldelser

 1. Nina Dmitrievna Potapova, landsby Lavrovo. Vladimirskaya obl.

  BLUEBERRY I VORES GARDEN
  I vores haver er høje blåbær novosel. I min egen bosatte hun sig også for nylig - bare fem år siden. Men i sit hjemland, i Canada og USA, spredes det på samme måde som vi har solbær, og endnu mere populært end det er. Nogle sorter kan vokse op til 2,5 3 og selv m. Det er overraskende, at denne form for blåbær kan dyrkes som prydplante i den forreste del af haven, mens indsamle bær fra buskene. Hun har brug for en masse sol, sur jord, god vanding og den rigtige kost af gødning. I den midterste bane er blåbær fanget af en sådan fare som frost. Forår kan skade nogle af blomsterne, og efteråret er endnu ikke indsamlet bær. Samtidig tolererer blåbær meget alvorlige vintre med frost op til -30 C.

  svar
 2. Alevtina GRIGORIEVA, Novgorodskaya obl.

  Blåbær i pink tøj
  Naboerne på dacha blev inviteret til at se på miraklet - blåbær med rosa bær, det gjorde en ægte fornemmelse. Og da de sagde det var et mirakel ingen etårig, og kan leve at bære frugt, og vigtigst af alt - om vinteren (kan tåle op til -30 grader) i vores midterste bånd er foret op en venteliste for eftertiden. Det næste år fik jeg lidt offshoot. Bergen synes at være skov, men jeg plantede den på det mest solrige sted. Rosbuske er meget energisk, og om foråret er den dækket af lyserøde blomster, næsten som en lily af dalen. Selv bladene er meget smukke, blanke. Da modningen af ​​bær ændrede farve blev de lyserøde. Selvfølgelig var der ikke mange bær fra en flok, men alle var nok til en håndfuld. De smager meget sødere end almindelige blåbær.
  Frugtbusk fra slutningen af ​​juli til begyndelsen af ​​september.
  I vores kenneler er en sådan usædvanlig plante stadig sjælden, men jeg er sikker på at det snart vil blive vist. Så spørg den slags Pink Lemonade.

  svar
 3. Tatiana

  Blåbær er en bestemt plante, der præsenterer visse krav til dyrkningsbetingelserne. Meget ofte, gartnere, uden at gå ind i agrotechnics at dyrke denne kultur, simpelthen mislykkes.
  For at dyrke blåbær på dit eget websted, skal du lære om skovbrugernes natur.
  Hun elsker sur jord.
  Blåbær kan dyrkes i jord med pH i mediet ikke mere end 5.0, for ellers vil det ramme klorose, og alt dit arbejde vil være forgæves: første blade begynder gulfarvning parti vil stoppe væksten af ​​buske selv, og så planterne vil dø helt.
  Arealet under blåbær skal være forskelligt nok til vand og luftgennemtrængelig jord.
  Det betyder, at sidstnævnte skal have en hel del indhold
  Plads under blåbær bør placeres på et solrigt sted, beskyttet mod vinden, især i den nordlige side af plottet. Bl.a. for den vellykkede vækst af skov bær er ikke forbudt og tilstedeværelsen af ​​penumbra. og
  Plantning af blåbær er ikke i hullerne, men på kammen.
  Til dette formål, fra hullet til en dybde på op til 0,4 m, bliver jorden spredt og smuldrer omkring den fremtidige plantning. Fra en blanding af tørv og sand dannes der en haj, hvori en frøplante anbringes.
  Alle plantning blåbær er mulket lag op til 8 cm.
  Vanding blåbær med mængden af ​​vand er ikke ringere end vanding af andre afgrøder.
  I tilfælde af utilstrækkelig surhed af jorden skal sidstnævnte surgøres - for at indføre kolloidt svovl eller en opløsning af svovlsyre.
  Nogle gartnere bruger elektrolytten til at syrne jorden, som er beregnet til opladning af syre batterier.
  Mange tror, ​​at hvis blåbær vokser i sumpland, så er det nødvendigt at skabe lignende forhold. Nej, det er det ikke. fordi stagnation af fugt i sidste ende fører til det faktum, at rødderne af planter sur og landing vil dø.
  Som gødning til blåbær er egnede komplekse midler, der anbefales at gøre til rhododendroner. Det er nok kun for en håndfuld af hver plante.
  Gødning - en vigtig teknik, der øger udbyttet af kulturelle blåbær.
  For at sikre, at blåbærbusken har en tilstrækkelig mængde "økologisk", er gødningen og komposten og torvkrummen blandet med fuglefedt eller minerale tilsætningsstoffer velegnede.
  Hvad angår mineralgødning, bør deres anvendelse kombineres med reguleringen af ​​jordens surhedsgrad. For eksempel kan i jord med pH = 4,0-5,0 kun superphosphat, ammoniumsulfat og kalium og magnesiumsulfat anvendes.
  De mest almindelige sygdomme, der påvirker blåbær er stamcancer, grå skimmel og tørring af skudtips.
  Som en forebyggende foranstaltning behandles planter med 0,2% opløsninger af fungicider. Sprøjtning udføres flere gange med mellemrum en gang om ugen om foråret til dannelse af frugt og efter efteråret.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.