Anmeldelser og kommentarer: 9

 1. Tetyana

  Vanіl på mene zatsvіla om 3-th år pіslya viroschuvannya іz skæring. Jeg sælger ikke stiklinger, jeg ønsker ikke at svække væksten. Zapfermentuvatistruchki vyalosya (proces trivav mіsyats) og otrimati produkt. Jeg skriver en artikel fra billedet - damer i adelen. Og køb, pevno, du kan hos Diani i s.Losyatin (joke på internettet, adresserne er blokeret).

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  A de mozhna pribbaty stork til plantning Vanіlі

  svar
  • Anna

   På mig (hus)

   svar
   • Julia

    hvad bliver prisen for en vaniljeovn og om levering til Hviderusland er mulig?

 3. Tatiana

  Jeg mene i domashnіh Minds (Kiev) vanіl zatsvіla Jeg її flænge jeg otrimala frugt, SSMSC narazі dozrіvayut jeg snart jeg vil їh fermentuvati.

  svar
  • Olga

   Tatiana, så din kommentar og var meget interesseret i hjemmelavet vanille. Jeg også fra Kiev, og hvor du kan købe spirer, fortæl mig ikke? Og hvor gammel er din plante, for hvilket år blomstrede det?

   svar
  • Iryna

   Hav en god dag, tante! Duzhe Jeg elsker orhidei, kan decal af den monstrøse eksemplyav. Chi sælger stikkene på badeværelset? Jeg tøver med i Києві. Jeg vil være vdachna for

   svar
   • Tetyana

    Jeg sælger ikke stiklinger - jeg vil ikke rive ud, jeg tjekker det, jeg har glemt det. Du kan ikke se mere end det ... Sæt på din side på 3-sættet. Otrimala frugt, zafermentvala, otrimala klar produkt. Jeg skriver en artikel med fotografier, giver damer.

 4. Olga

  Jeg sender med post i Rusland. Meddelelsen er på avito. Prisen er 300 rubler.

  svar

Forlad feedback, kommentarer